totypsyto Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 sakra sem to prošviihl , už se fakt nemůže hlasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mafia 2.......Za dabing. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubosu Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 CoD black ops ( jiny hry nemam :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Uz jdete hosi z krizkem po funuse :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Můj top 5 za tenhle rok :) 1. Red dead redemption 2. EA Skate 3 3. AC:B 4. NBA 2k11 5. Naruto Ultimate ninja storm 2 - Jinak hodně mě pobavil MoH, parádní grafika, vtáhnutí do děje a ty souboje parádní. Ale není v TOP 5 určitě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Hosi, to je to tak tezke pocopit, ze se melo hlasovat do konce roku 2010? A kdy uz budou vysledky? EDIT: Tak pardon uz jsem si vsiml, ze to tu kdosi vyhlasil a jednoznacne patri vitezstvi RDR, kazdopadne tenhle rok byla fakt slaba ucast zucastnenych. 6 hlasu pro vitezstvi? A to je vyrazne nejvic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Vysledky uz jsou vyhlaseni:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Hosi, to je to tak tezke pocopit, ze se melo hlasovat do konce roku 2010?. . . Moc jsem to tu přes svátky nečetl no) post ode mě byl jen takovej dodatek hehe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 já bych dal taky rdr :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 Halo Reach, Red Dead Redemption Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martysvadla Odesláno Leden 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2011 NHL 11 - nejlepší sportovní hra Mafia 2 - nejlepší příběh 2K games - největší č+r+ci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.