perrek Odesláno Listopad 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2017 zdar, dneska hra vychází, bohužel jsem nestihl babetu. kdo má? kdo hraje? jaká hra je? díky za postřehy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Odesláno Listopad 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2017 právě jsem ji dohrál. pro mě skvělá hra, protože období 2.sv.války mě zajímá. grafika řekl bych horší než BF1, obtížnost nízká, nezkoušel jsem teda veteran. Vylodění sice pecka, ale běh se čtyřma zastávkama a je hotovo, pak hned zákop a bunkry, čekal jsem, že tam to bude na dýl. Další mise bez výhrad, ono už není co vymýšlet. Ale zpracování a hratelnost skvělý.Trochu jsem čekal monumentální závěr, ale hra končí dobytím mostu a následně prozkoumáním opuštěeného koncetračního tábora. Kritika na tu hru asi docela bude, pro mě je ale pecka.Multiplayer jsem zkoušel chvilku a bude to ok. perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 Hrajete nekdo MP? Nemuzu najít žádnou hru, porad to vyhledává ale nic:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DatomCZ Odesláno Prosinec 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2018 Ahoj, migroval jsem z PS4 a rad bych převedl svůj profil a zbraně na xbox one. Jde to lidi? Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 6, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2018 nejde. vse od zacatku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.