NuDiXs Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Ahoj,zajímá mě jedna věc. Viděl jsem video z Xbox One X verze hry,kde jsou počeštěné jen dialogy.Je to chyba nastavení dotyčného,nebo komplet titulky ve hře nejsou? Přitom PC a PS4 verze má překlad kompletní. Díky za odpověď. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jartoo Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 zatim to hraju sice na x1 S, ale ceske je to komplet, mimo dabing samo. Menu i cela hra CZ, jestli to je to, co te zajima Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bonny_boy Odesláno Listopad 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2017 Prosím , kdo hraje Assasin creed Origin ? Děje se mi tam zvláštní věc ,, dole ukazatel zdraví je rozdělena na tří části , vždy mi svítila do plna 3 části bíle barvy ,teď jen jedna část ?? Zbytek tedy 2 další části jsou červene !! Je to chyba hry ? Děkuji za poznatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Listopad 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2017 @Bonny_boy je to tvoje chyba Máš prokletou zbraň, která má perk prokletí. Sice ti o hodně zvýšila dmg ale zároveň ti odebrala životy. Takže si změn zbraň!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bonny_boy Odesláno Listopad 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2017 Pánejo moc děkuji opravdu tak to by mě nenapadlo , ještě jednou díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Ahoj,
zajímá mě jedna věc.
Viděl jsem video z Xbox One X verze hry,kde jsou počeštěné jen dialogy.Je to chyba nastavení dotyčného,nebo komplet titulky ve hře nejsou?
Přitom PC a PS4 verze má překlad kompletní.
Díky za odpověď.
Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.