NuDiXs Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Hraje už někdo?Zajímají mě české titulky,je přeložen celý HUD,nebo jsou česky jen dialogy? Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Listopad 9, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2017 Cestina je kompletni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 komplet CZ muzu potvrdit..me spise zajima jestli to hraju na 4k na X1 S, nebo k tomu musim mit X1 X... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 11, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 Xbox one S nepodporuje 4k rozliseni u her, jen u UHD bluray filmu (disků) a streamovaci sluzby jako je netxlix. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 11, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2017 aha, tak toho jsem se bal, skoda. Ale casem prezbrojim na novejsi konzoli a i ted je ten AC celkem v pekne grafice.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejlolko Odesláno Prosinec 5, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2017 mam ac origins na xone.. bohuzel mam vsak ps4, bud prodam a nebo ze by nekdo kdo ma xone koupil tu hru na ps4 a pak bysme dali trrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 Tak jsem se pustil do této hry,fakt je pěkná. Ale chci se zeptat,jak ničíte ty bojovníky co mají nad hlavou tu červenou lebku. Dostanu 2 rány a jsem tuhý. Tož poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 ta lebka u bojovníků či zvířat znamená že na ně zatím nemáš...takže jít jinam pak se vrátit..musíš zabít spoustu bojovníků,zvířat,plnit ůkoly... aby se Ti postupně zvedla ta-jak bych to nazval- síla-budeš ji pak mít max 4O-já tu hru hrál přes 130 hodin... djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 11, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 síla tě provázej. Jsou to klasické úrovně/level postav. Když zapneš mapu a odzoomuješ uvidíš jaký level která lokace má. U questu také vidět level. Celkově vzato pokut jsou nepratele o vic nez 3 urovne nad tebou dostanes cocku:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajz2016 Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.