Mp3H Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 Dobrý den Potřeboval bych poradit snažím se sprovoznit streamování ps4 do telefonu. Telefon mám Huawei Mate 8 na youtube jsem našel návody jak to spojit ale když zadám v remote play ps4 ten kod pro spárování tak mi vyskočí tato hláška Došlo k chybě (CE-35413-6) skoušel jsem více verzí remote play ps4 ale furt to stejne telefon nemám rootnutý prej být nemusí ví někdo poradit jak to sprovoznit předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/help-library/error-codes/ce-35413-6/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mp3H Odesláno Listopad 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 To to sem taky našel ale ten pin co mi vygeneruje ps4 tak ten zadávam do te aplikace dobře na pc mi ten stream de normalně ale na telefon ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mp3H
Dobrý den
Potřeboval bych poradit snažím se sprovoznit streamování ps4 do telefonu.
Telefon mám Huawei Mate 8 na youtube jsem našel návody jak to spojit ale když
zadám v remote play ps4 ten kod pro spárování tak mi vyskočí tato hláška Došlo k chybě (CE-35413-6)
skoušel jsem více verzí remote play ps4 ale furt to stejne telefon nemám rootnutý prej být nemusí ví někdo poradit jak to sprovoznit předem děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.