ARI50 Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 Zdravím potřebuji poradit normálně mi fungoval internet ale od včerejška když ju na internet od hned zamrzne a jde vypnout pouze či restartovat a trvá to dlouho nevíte někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 Pokud máš PS4 nastavenou do češtiny, tak mě konzole zamrzala právě od té doby, většinou při sledování youtube, někdy i v menu konzole, dokonce i při ukončování hry najednou černá obrazovka a nešlo nic dělat, buď se konzole vypnula a to se dělo většinou, nebo se po chvíli stav obnovil s chybovou hláškou od Sony, tohle se stávalo každé 3 dny, nahodil jsem i nový update 5.01, ale nepomohlo, pak jsem konzoli znovu přepnul do angličtiny a od té doby žádná chyba, dokonce mě přijde, že konzole rychlej reaguje na povely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARI50 Odesláno Listopad 12, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 Takže mám zkusit dát zase do angličtiny a uvidíme? Jako cz mám dlouho a dnes jsem dělal poslední verzi a pustilo mi to vyhledat stránky ale když měli načíst zamrzli a už nešlo ani hrát nic a to přitom jelo celou dobu bez problémů je možné že tam je vir? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Listopad 12, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2017 Vir tam bude těžko, není to pc, prostě to zkus nahodit zpátky a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARI50 Odesláno Listopad 13, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2017 Nepomohlo vše krom netu načte se stránka a sek a po vypnutí a zapnutí klasický chyba software Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Prosinec 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2017 zkus dát rebuild databáze přes restore, pravděpoodbně se jedná o nějaký problém ve firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.