Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc ci rada flash psp

radsek

Otázka

Prosim tedkon jsem dostal k vanocum psp mam to celkem po 1 v ruce a chci se zeptet jestli se da fleshnout verze 6.30 jestli ano tak jak a kdystak se omlouvam jestli to tu na foru us nekde je ale prosital jsem to tu a nejak jsem tomu bud nerozumnel vubec se newiznam v nejakej tech psp nazev jsem rad ze mi kamarad visvetlil ze je dulezita ta verze a bez flesnuti si stazene hra nezahraju

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

V šem se nevyznáš? Opravdu je tak těžký hned na začátku si přečíst podle typu tvýho PSP jestli půjde flashnout?..

Mám PSP 1000 (Fat) ...

Na všechny typy PSP Fat lze nainstalovat CFW a to hned několika způsoby

- pro PSP Fat s FW max. 3.50 downgradem FW na verzi 1.50 a následné nainstalování CFW (zastaralé, návody ZDE)

- pro PSP Fat s FW max. 5.03 flash pomocí ChickHENu bez Pandory

- pro PSP Fat s jakýmkoli FW flashnutím přes Pandora's battery

Mám PSP 2000 (Slim) ...

Už trochu složitější a musíte si dávat pozor na verzi základní desky PSP.

Pro PSP Slim koupeno před cca září 2008 - modely PSP se základní deskou nižší než TA-088v3 + PSP se základní deskou TA-090v1 - všechny tyto modely jdou flashnout pomocí Pandora's battery BEZ ohledu na verzi FW

Pro novější PSP Slim od září 2008 - jedná se o PSP se základní deskou TA-088v3

- zde je možnost použít tzv. ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné !

Rozpoznání základní desky:

- Podle písmena na krabici PSP

- Podle písmena pod baterií PSP

7X, 8A/B - plnohodnotný CFW

8C - na 99% zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03

8D - zákl. deska TA-088v3 - CFW pouze do FW 5.03

Mám PSP 3000 (Brite) ...

- pro PSP Brite je jen jediná možnost a to ChickHEN + CFWEnabler / 5.03 GEN, ale pouze do FW. max. 5.03 !! Snížení FW na 5.03 není u této verze PSP možné ! (stejně jako u novějších modelů PSP Slim)

Mám PSP N-1000 (Go) ...

Zde prozatím žádná možnost CFW není...

Odkaz ke komentáři

• 0
tekken90 rikal jsem ze jsem to tam procital ale vubec se vtom newiznam a bizzi tobe dekuju a nevis jestli to treba casem pujde?? v dohledne dobe??

jestli to půjde nedokáže nikdo říct... zatim můžeš jen pařit originálky, doporučuju projít si tady na fóru bazar a pak i nějaký co máte ve městě...do 3 stovek koupíš i ty nej hry

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu