Nowys Odesláno Listopad 21, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2017 Ahoj, měl bych dotaz ohledně sluchátek na Xbox One X. Mám dilema ohledně výběru ozvučení zda Windows Sonic for Headphones nebo Dolby Atmos for Headphones. Které z uvedených bude mít lepší podporu a uplatnění? Atmos a RIG800LX nebo Sonic a STEALTH Za rady předem převelice děkuji Citovat
0 kubajz2016 Odesláno Prosinec 5, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 5, 2017 Ahoj řeším nákup herních sluchátek s cennou + - 1300kč.Jaké by ste doporučily?Zatím mi padly do oka Thrustmaster Y-300CPX https://sluchatka.heureka.cz/thrustmaster-y-300cpx-doom/?ppcbee-adtext-variant=ETA_5_test_bez+slevou&gclid=EAIaIQobChMIxO3encbz1wIVxSnTCh3MpQtBEAAYASAAEgIAI_D_BwE Citovat
0 kubajz2016 Odesláno Prosinec 7, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 7, 2017 V 05.12.2017 at 19:58, kubajz2016 napsal: Ahoj řeším nákup herních sluchátek s cennou + - 1300kč.Jaké by ste doporučily?Zatím mi padly do oka Thrustmaster Y-300CPX https://sluchatka.heureka.cz/thrustmaster-y-300cpx-doom/?ppcbee-adtext-variant=ETA_5_test_bez+slevou&gclid=EAIaIQobChMIxO3encbz1wIVxSnTCh3MpQtBEAAYASAAEgIAI_D_BwE Popřípadě napište jaký používáte na online hraní a jak jste spokojení.A jak jsou na tom sluchátka od microsft pro xbox one? https://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-one-stereo-headset/specifikace/# Citovat
0 kubajz2016 Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 V 07.12.2017 at 10:11, kubajz2016 napsal: Popřípadě napište jaký používáte na online hraní a jak jste spokojení.A jak jsou na tom sluchátka od microsft pro xbox one? https://prislusenstvi-herni-konzole.heureka.cz/microsoft-xbox-one-stereo-headset/specifikace/# Klidně i levnější...jde mi o to aby zvuk a mikrofon byl aspoň dostačující... Citovat
0 Psychos Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 před 25 minutami, kubajz2016 napsal: Klidně i levnější...jde mi o to aby zvuk a mikrofon byl aspoň dostačující... mel bych dystak na prodej ty bily origo MS..... Citovat
0 Nowys Odesláno Prosinec 9, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 ja zatim pouzivam original sluchatka od MS a jsem nadmiru spokojen,jen potrebuju dalsi s podporou Atmos/Sonic Citovat
0 kubajz2016 Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 Jinak jestli dobře chápu,tak adaptér co je v balení u headsetu od microsoftu slouží k nastavení hlasitosti atd a ostatní sluchátka s mikrofonem lze napojit bez problémů do ovladače s tím že nebudu moc si nastavit zvuk? Citovat
0 dRTIKOOL Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 (upraveno) samozřejmě můžeš i u ostatních sluchátek ovládat, nastavit zvuk ,hlasitost jaká ty půjde do sluchátek zmačknutím do hlavního menu máš seting audio a tam máš možnost nastavení jak hlasitosti u chatu ,mikrofonu a hlavní volume u hry Upraveno Prosinec 9, 2017 uživatelem dRTIKOOL editace Citovat
0 kubajz2016 Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 před 2 minutami, dRTIKOOL napsal: samozřejmě můžeš i u ostatních sluchátek ovládat, nastavit zvuk jaký ty půjde do sluchátek Ale musím mít ten adaptér od MS ne?když budu mít sluchátka s holým drátem bez nějakýho nastavení zvuku a dám je do gamepadu tak zvuk nebudu moc si nastavit nebo to jde v konzoli?dík Citovat
0 dRTIKOOL Odesláno Prosinec 9, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2017 (upraveno) nemusíš můžeš použít jakýkoliv sluchátka a nemusíš mít adapter a pořad máš možnost upravovat hlasitost Edit. ano můžeš to upravovat v konzoli Upraveno Prosinec 9, 2017 uživatelem dRTIKOOL edit Citovat
0 perrek Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2017 zdar borci a muj dotaz: nemam ani zakladni headset co byl k xku ani zadny jiny. potrebuju nejaky poridit, nechci zadny za litr, jde mi jen o to abych mohl komunikovat s prateli. otazka zni: musi to byt sluchatka s mikrofonem koncici na klasicky jack ze? takovy ty jak jich jsou plny elektra co maji zeleny a ruzovy jack nepojedou, je tak? diky za radu Citovat
0 Hráč123 Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2017 No bud 3.5mm jack do ovladace nebo muzou mít optiku (no když vidim ze chces něco za kilo tak tohle pada:) a jít rovnou do konzole.. Citovat
0 okajos Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2017 milý perry tvůj dotaz je irelevantní protože žádné přátele a kamarády nemáš...čili sluchátka nepotřebuješ ke komunikaci s nimi...možná že by snad ten model co měl ten Maďar Otík v té komedii jak dělal toho závozníka Pánkovi/Labuda/... Mandaz a Hráč123 reagoval na 2 Citovat
0 perrek Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2017 @okajos pratel mam vic nez bys dokazal spocitat takze sluchatka opravdu potrebuji Otikova sluchatka by teda byla bez vyuziti a jen by se na ne prasilo. a dovol mi, milý dědečku, te opravit - protoze kdyz chces uzivat pokladu jako jsou ceske filmy, dopln si znalosti byl to pan Pávek, nikoliv Pánek. ale nic ve zlém, v 98 letech by me asi taky nejaky to pismenko preskocilo Citovat
0 okajos Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 20, 2017 milý perry ...tady na foru většinu dne prošišláš jako tříletý de-me-nt... a najednou Ti vadí písmenko Mandaz reagoval na 1 Citovat
0 Nowys Odesláno Prosinec 21, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2017 Drazí kolegové, díky, že se téma rozrůstá,ale všichni mi tu jen spamujete na můj dotaz tu není ani jedna odpověď okajos reagoval na 1 Citovat
Otázka
Nowys
Ahoj,
měl bych dotaz ohledně sluchátek na Xbox One X. Mám dilema ohledně výběru ozvučení zda Windows Sonic for Headphones nebo Dolby Atmos for Headphones. Které z uvedených bude mít lepší podporu a uplatnění? Atmos a RIG800LX nebo Sonic a STEALTH
Za rady předem převelice děkuji
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.