tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak kdo z vás si koupil tuhle PSN hru? Já na ni čekal a je vážně skvělá. Můžete si vytvořit vlastní monstrum a sním terorizovat město :D Je možno vytvořit až 5 milionů kombinací. http://www.viddler.com/explore/sceablog/videos/1508/39.659 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hra je to zábavná ale mě se strašně hnusí ta komixová grafika... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Já osobně si naopak nedokážu představit lepší zpracování.. v jednoduchosti je síla a tahle grafika tomuhle typu hry sluší daleko víc než kdyby se snažili o rádoby realistickou grafiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Kolik to stoji a je to na CZ storu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Na Cz Store je za 250... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Má hra nějakej cíl,kampan ukoly nebo se prostě jen vytvoří potvora a vyrazí se do města ničit a ničit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Hra má kampaň i s příběhem s tím, že se jedná o komiksy a máš různý úkoly. Mezitím jsou mezi mise dá se říct, kde jsou hlavní úkoly Závod, destrukce a totální destrukce. Hra má i MP. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.