mephis Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 Zdravím, je nějaká možnost platit na UK PSN účtu českou platební kartou? Jaké údaje zadat, aby to prošlo? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Předem díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 Jo, bez problemov. Nevim co myslis udajmi, normalne zadas co chce o platebni karte a platis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2017 pripadne nakoupis dobijeci kupony, vychazi to nekdy i levneji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mephis Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 před 17 hodinami, majkom napsal: Jo, bez problemov. Nevim co myslis udajmi, normalne zadas co chce o platebni karte a platis. Myslím to, že to po tobě chce nějaké skutečné místo v Anglii. Vyplnil jsem tedy skutečnou adresu, zadal informace o mé platební kartě, nastavil ji jako výchozí pro platby a stejně mi to strhlo z mé virtuální peněženky, kterou si nabíjím velice draze, protože UK kupóny už v česku nikdo neprodává a tak je musím kupovat na Slovensku za eura. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majkom Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 tak vypln nejaku anglicku adresu. ja normalne platim ceskou kartou a nikdy ziaden problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mephis Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Už mám vyplněno, ale jen mě zaráží, že i přes to, že mám nastavenou jako výchozí platební metodu platbu kartou, tak mi to odečetlo z před-nabitého účtu. A proto nemůžu ověřit, jestli platba kartou funguje. PS. nakupoval jsem přes web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2017 Samo, ze ti to prvni strhne prachy z penezenky a az potom co pripadne chybi z karty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mephis
Zdravím,
je nějaká možnost platit na UK PSN účtu českou platební kartou? Jaké údaje zadat, aby to prošlo? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Předem díky za informace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.