mephis Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2017 Zdravím, je nějaká možnost platit na UK PSN účtu českou platební kartou? Jaké údaje zadat, aby to prošlo? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Předem díky za informace. Citovat
0 majkom Odesláno Listopad 23, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2017 Jo, bez problemov. Nevim co myslis udajmi, normalne zadas co chce o platebni karte a platis. Citovat
0 Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2017 pripadne nakoupis dobijeci kupony, vychazi to nekdy i levneji. Citovat
0 mephis Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2017 před 17 hodinami, majkom napsal: Jo, bez problemov. Nevim co myslis udajmi, normalne zadas co chce o platebni karte a platis. Myslím to, že to po tobě chce nějaké skutečné místo v Anglii. Vyplnil jsem tedy skutečnou adresu, zadal informace o mé platební kartě, nastavil ji jako výchozí pro platby a stejně mi to strhlo z mé virtuální peněženky, kterou si nabíjím velice draze, protože UK kupóny už v česku nikdo neprodává a tak je musím kupovat na Slovensku za eura. Citovat
0 majkom Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2017 tak vypln nejaku anglicku adresu. ja normalne platim ceskou kartou a nikdy ziaden problém... Citovat
0 mephis Odesláno Listopad 24, 2017 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2017 Už mám vyplněno, ale jen mě zaráží, že i přes to, že mám nastavenou jako výchozí platební metodu platbu kartou, tak mi to odečetlo z před-nabitého účtu. A proto nemůžu ověřit, jestli platba kartou funguje. PS. nakupoval jsem přes web. Citovat
0 Manoust Odesláno Listopad 24, 2017 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2017 Samo, ze ti to prvni strhne prachy z penezenky a az potom co pripadne chybi z karty. Citovat
Otázka
mephis
Zdravím,
je nějaká možnost platit na UK PSN účtu českou platební kartou? Jaké údaje zadat, aby to prošlo? Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Předem díky za informace.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.