r.o.m.e.k Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ahoj, včera jsem rozchodil nový Xbox a jelikož se s ním učím, mám hodně otázek na zkušenější hráče. Začal bych otázkou: ve hře Motion sport ke Kinectu nejsou otevřeny všechny podsporty... například u lyžování jsou otevřené jen dva ze šesti .. jak docílím otevření dalších (např. skoky)? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sterner Regnix Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 asi musis prejst obidve aby sa ti dalsie otvorilo.. ale neviem ti povedat presne (nemam kinect) no vela hier je tak riesenych Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 musíš dodělat ty který sou otevřený a až je uděláš oteřou se ti další (ps: nevim to jistě ale v kinect adventures to tak je) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.o.m.e.k Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 OK..děkuji...je to tak Kolik mohu mít na HDD uloženo profilů? Nedostal jsem český manuál. Chtěl bych, aby jsme ho mohli používat dva a každému se připisovali jeho rekordy. Zatím se připisují všechny besty jen jednomu, protože hrajeme dva na jeden profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Normalne vytvoris dalsi profil mam na xboxu take dva profil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 OK..děkuji...je to takKolik mohu mít na HDD uloženo profilů? Nedostal jsem český manuál. Chtěl bych, aby jsme ho mohli používat dva a každému se připisovali jeho rekordy. Zatím se připisují všechny besty jen jednomu, protože hrajeme dva na jeden profil. Profilů si můžeš pořídit , kolik potřebuješ . Je to neomezené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 OK..děkuji...je to takKolik mohu mít na HDD uloženo profilů? Nedostal jsem český manuál. Chtěl bych, aby jsme ho mohli používat dva a každému se připisovali jeho rekordy. Zatím se připisují všechny besty jen jednomu, protože hrajeme dva na jeden profil. Existuje aj ofic. stranka xboxu - xbox.com a v nom mas aj hladanie...tvoj pripad "profil", azda nieco najdes http://live.xbox.com/cs-CZ/SiteSearch/Search?q=profil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r.o.m.e.k Odesláno Prosinec 31, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2010 asi jsem se špatně vyjádřil... Uvedu příklad: mám vytvořené dva profily na HDD (1:ABC 2:XYZ) a chceme proti sobě hrát současně... hráč ABC vs. XYZ např. bowling .. Asi se nepřihlásím k oběma najednou ??? To trezzor: díky za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trapper1468625427 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 myslím že to nepudem ale když vytvoříš dva profili a pak si ve hře dáš vybrat avatara tak mužete hrát každej za sveho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlospajdos1 Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Jo jde to hrát na KINECTU a bejt přihlášenej na dva profily... Jde to u Kinect adventures i u Kinect Sports. A profilly můžeš mít vytvořený max 4.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szoteka Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 A musim mit disk? Nebo mi na ulozeni score a profilu staci ta interni pamet 512 m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Nemusíš mít disk ale do budoucna bych nad tím uvažoval.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.