Locker Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 A to hrajete jen proti xbox hráčům anebo tam jsou i hraci z PC?To by byl docela problém míření na konzoli optimalizovat pro ovladacSent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 neni to crossplatform takze jen proti x hracum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Tak to by přece neměl byt problém to míření fixnout ne?Chtěl jsem si xko kvůli pubg koupit... Asi blby nápad co?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Podle me furt levnejsi varianta nez kvuli tomu kupovat PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Nevim jak to vypada na boxech S a niz.Ja mam xbox X a v pohode.Takze netusim,zda se to vyplati .Kazdopadne za cenu xka jde sehnat i pc bazarovy ktery to rozjede v pohode si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Na S to vypadá šíleně a jede to místy třeba s 12fps. Na X se to ale hrát taky skoro nedá, natož na PC, kde mi to na i7 a gtx 1080 jede taky dost na ♥♥♥. Nechápu, že tenhle bastl je nejhranější hrou. Odmítám hrát nedodělaný, neoptimalizovaný a zabugovaný hry. U toho se člověk víc nevztaká. Vůbec nechápu proč je někdo ochotnej hrát early access hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 Vsak pockame co se bude dit,zkusim i na pc casem (az nejake bude nove)a popr se vratim zpet k stare dobre americas army ;))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Prosinec 20, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 No třeba na xboxu budou updaty k něčemu a za chvíli se dočkáme něčeho hratelného.. na PC se toho od jara, kdy to vyšlo, nic moc nezměnilo zásadního a jede to vážně pořád dost hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 20, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2017 No ja bych rekl,ze to je cim dal horsi :))) Prvni den mi to bezelo v pohode-celkem.Ted mi to prvnich par sekund laguje,takze obcas se trefit do dveri je umeni,ale nastesti to trva jen chvili a je pak klid.A pak to de.ilni sekani bile obrazovky..to musim restartovat celou hru.Nechapu,cim to muze byt.A bohuzel nikde na netu zadne reseni.Je to otrava kazdou druhou hru restartovat.A jelikoz se to v updatu neodstranilo,tak na to asi s.rou.Hlavne ze pridali region pro ryzozrouty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2017 PUBG dostalo na Xboxu další patch, právě stahuju. Podrobnější informace tady: https://forums.playbattlegrounds.com/topic/138557-xbox-game-preview-patch-notes-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 22, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2017 Jj furt na pikacu...bila obrazovka strasi dal a po patchu mi to dvakrat zamrzlo a spadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Prosinec 22, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2017 Je tam pár kosmetických změn, hlavně zobrazování nasazeného vybavení přímo na hlavní obrazovce, jinak nic moc zásadního. Ale mě to snad ani jednou za celou dobu nespadlo, ani žádný problém s bílou obrazovkou nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRM Odesláno Prosinec 27, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2017 Perry...tak uz mam porovnani z pc verze ves xbox.To co nekteri melou v chatu,je jen kupa vykalu.Fps jsem nekontroloval,ale lagy uplne stejny-spis vic.Na xboxu mi to zalaguje na zacatku,na pc to laguje i behem hry.Jinak zadny zasadni rozdil.Samo poustni mapa je super.Jo a jako v kazde pc hre...cheatri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Taky jsem to tenhle víkend zkusil a docela mě to chytlo, lepší než jsem čekal, i když stále je znát, že to je Early access - doskakují textury, lagy, framedropy, nepříliš svižné sbírání itemů, jednou mi hra úplně spadla... Ale jinak docela zábava, ale dostávám dost zabrat teda, větsinou ani nikoho nezabiju, jsem casual hráč no Jinak jsem koupil za cca 500 Kč, což je myslím velmi dobrá cena, zde: https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/playerunknowns-battlegrounds-xbox-one Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Leden 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2018 Jak jsem to ze začátku hrál fakt hodně, tak teď už to zapnu jen výjimečně. Je to ale hlavně způsobeno mojí neschopností, protože když už se mi podaří někoho zabít, tak z toho mám malý svátek :-D Většina her probíhá tak, že 10 minut sbírám loot, pak si hledám nějaké výhodné místo v zóně, celou dobu nikoho nepotkám a jak zbývá tak 20 hráčů, tak mě zabije nějaký camper ani nevím odkud. A to je dost frustrující. Chicken dinner jsem vyhrál jednou sám a jednou v týmu s kamarádem, ale obojí to byly neskutečné náhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Leden 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2018 Nechápu jak, ale stalo se DeviR1 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoby Odesláno Únor 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2018 Ahoj. Někdo, kdo by dal duo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Únor 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Tak dneska vyšela asi 3,6 GB patch, ale moc jsem nepochopil, k čemu je - novou mapu nepřidal, žádné nové volby v menu nejsou, furt framedropy a furt lagy Má někdo jinou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Únor 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2018 Co jsem nasel tak eng info k patchi: This patch will be live at 6PM KST / 1AM PST / 9AM UTC today. Please restart your Xbox after the patch goes live to get the update. Gameplay We received a lot of great feedback following the changes made to vehicle/player damage. We continue to tune and balance this element of gameplay, and are therefore reverting back to increased damage if a player is struck by a vehicle. Bug fixes Resolved an issue preventing players from vaulting over specific ledges and/or windows The camera will now remain in the correct location following player death Vehicles will no longer relocate to another position on the map after the player disembarks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.