fix186 Odesláno Prosinec 10, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2017 Zdravím, Konečně jsem se přidal mezi majitele Switche a mam dotaz, jestli jste k němu někdo řešil powerbanku, případně jestli máte vyzkoušeno, jak to která utáhne. Díky F Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michal.ostravice Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Pokud by někdo řešil dobíjení, tak jsem si pořídil External battery charger za cca 400 a je naprosto dokonalý. Perfektně pasuje na tělo switche a výdž odpovídá tak necelým dvěma dobitím , odhadem +180%. tady je odkaz https://www.ebay.com/itm/10000Mah-External-Battery-Backup-Stand-Charger-Case-PowerBank-fr-Nintendo-Switch/362193275540?epid=6011924251&hash=item545466ca94:g:uRUAAOSwVF1aPGLP mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
fix186
Zdravím,
Konečně jsem se přidal mezi majitele Switche a mam dotaz, jestli jste k němu někdo řešil powerbanku, případně jestli máte vyzkoušeno, jak to která utáhne. Díky
F
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.