sensei Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Dobré sváteční odpoledne, provedl jsem si na PS3 jailbreak pomocí PSFreedom na mém HTC HD2. Vše proběhlo bez problému. Na PS3 mi naskočily 2 nové složky. Nainstaloval jsem Backup Manager z externího HDD. Vložil jsem disk který chci zálohovat - v mém případě Motorstorm. Cca 30 minut trvala záloha, poté jsem vložil jiný disk a z backup manageru zvolil "load" Motorstorm. PS3 se ale vrátí zpět do menu a nic to neudělá. Nevíte prosím co s tím? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Vrátí se zpět do menu, kde pak můžeš hru spustit z ikonky disku v Game ;) BM funguje tak, že načtenou zálohu v menu zobrazí právě místo vloženýho disku se hrou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Bohužel ikonka disku zobrazuje ten "reálný" vložený disk.. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 myslim ze by si ho mel vyndat aby si ta konzole nepletla original od te zalohy (tedy pokud ho tam mas vlozeny) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Prosinec 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Tak jsem to vyřešil. Pro lidi, kteří měli stejný problém je tu řešení: 1) stáhněte http://www.multiupload.com/9LHKYKBA6W 2) extrahujte na kartu 3) nabootujte Android PSFreedom 4) zapněte wi-fi a v menu najeďte na "GScript Lite" 5) zvolte PSFreedom Update a počkejte na dokončení procesu 6) Enjoy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts