Prachy Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Dobrý den, hledám touto cestou snaživé grafiky, moderátory a tzv. zpravodaje. O co jde? Chtěl bych rozjet web zabývající se IT technologiemi,ale sám bych to nezvládl.Při zájmu spolupracovníků bych byl schopen zakoupit pro web doménu .cz nebo .eu i s certifikací + profesionální webhosting. Do webu by měly patřit tyto kategorie: Novinky(ze světa pc a her) Hry/Recenze a to kategorie:Adventury,Akční,Strategie,Sportovní,RPG,Dětské,MMO IT Bulvár Operační Systémy Hardwarde Prohlížeče Aplikace A downloady-wallpapers,Hry,Userbary,Užitečné programy... Celý web by měl jedno veliké rozsáhlé fórum s mnoha rubrikami(sekcemi a podsekcemi) do kterých se hledají moderátoři(celé fórum je již napsané a navrhlé na papíře) Celý web bude tvořen s profesionální template. Hledám spolupracovníky a to na místech: Administrátor: Zástupce Hlavního administrátora,stará se o marketingové záležitosti webu,kontroluje smysluplnosti článků a stará se o to,aby se na stránkách nezobrazoval SPAM. Požadavky pro Administrátora: -Minimálně 15 let -Zkušenost s tvorbou webů -Základy grafické práce -Znalost Českého jazyka na vyšší úrovni -znalost minimálně jednoho cizího jazyka Moderátoři: Úsek lidí bez kterých by web neměl šanci vzniknout. Moderátoři by psali svou kategorii článků o kterou by se vzorně staraly (časem možnost zviditelnění či nějakých členských výhod).Moderátoři se hledají také na fórum.Požadavky na ně jsou stejné. Požadavky na moderátora: -Znalost českého jazyka -Motivace zlepšovat svou slohovou schopnost (minimálně tři články týdně) -Mít o čem psát Grafici Umíte základy ve Photoshopu nebo v Gimpu?Tak přesně vás hledáme na tvorbu našeho herního portálu.Vaší prací by bylo pro náš portál tvořit loga,grafické zpracování,úprava některých wallperů. Požadavky na Grafika: -Tvůrčí schopnost -Dostatek času -Dobrá komunikace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Měl bych zájem o zástupce administrátora nebo moderátora. Myslím že všechno splňuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rey Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Měl bych zájem o moderátora. Konkrétně recenze nebo preview všeho druhu. Mám blog na zingu zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahoj, Byl jsem redaktor myNokia.cz a 5800.cz, zároveň myNokia.cz fóra + DaemonicMU fóra. Jestli máš zájem, písni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Prosinec 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Nově refresh +info zakoupena .cz doména a placený hosting pořád sháníme lidi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 mozna bych zkusil grafiku co potrebujes // pisu zkusil! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj rád bych se ucházel o místo moderátora konkretně v sekci : Prohlížeče a Downloady prosím tě napiš mi jestli pořad shaníš do Sz předem dik a dej sem link dik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2011 Já bych bral toho Moderátora ozvi se do SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Nyní nově hledáme Seo experta a tvůrce webů! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2011 tak to já nic v takových věcech neumím chodit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Já bych bral toho Moderátora ozvi se do SZ Nauč se číst koho přijímáme-rozhodně tam nejsou vypsaní spameři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 Takže téma možno locked další lidi nenajímáme.Prosím tedy naše milé adminy nebo moderátory tohoto super fóra,aby přesunuly téma do archivu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Leden 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2011 a mě si nevzal ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.