Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Přístroj od Applu je citová záležitost. Určitě bych bral ten. Pokud nejsi závislí přímo na hrách, kup si Ipad, pak třeba klávesnici atd. A máš z toho skoro PC. Určitě jde o design a jak to pojmeš. Pokud si na tom i celkem dobře. Můžeš vesele nakupovat na appstoru. A je to potom paráda. USB přímo nemá, ale máš k němu kabel s dokovacího konektoru -> USB takže normálně připojíš.

Odesláno

Když se ti nejdná o hry tak určitě iPad. Jestli hry tak má konzoli, a nebo by si pořídil nějaké pořádné herní PC. Mám notebook a mám v něm pár her, ale když ho někde beru tak si na hry stejně ani nevzpomenu. Na co flash ? Na reklamy ? (tím, ale nechci říct, že flash je na nic, nebo tak, ale že to s tím někteří trošku přehánějí) iPad je elegantnější a má celkem velkou výdrž, lépe se na něm čtou knihy atd. Takže ses rozhodl správně tím, že si zvolil iPad.

Odesláno

Když už se tady o tom tak diskutuje měl bych taky jednu otázku. Myslíte že iPad je špatný na hry? Poslední dobou uvažuji o koupi, ale nějak nevím jak se rozhodnout. Chtěl jsem iPod touch, ale tam by bylo využití jenom na hraní a hudbu. iPad bych využil na daleko více věcí, ale jak je to na něm s hraním? Entymu ho doporučujete pokud to nechce na hry, tak proto se ptám.

Odesláno

Ahoj,.. Mám iPad 16GB wifi verze.. Je to hezká hračka, ale s notebookem se to nedá srovnat..je to neco mezi mobilem a počítačem.. Hry na to jsou hezké, ale ve srovnání s PC hrami a konzolemi je to proste jako kdyby si na ps3 hrál mario :) .. Já to beru spise na prohlizeni fotek, brouzdani po netu a na filmy.. Na hry a veškeré další funkce využívám notebook .. Takze pokud ti nejde jen o to šmatlat po displeji ( po chvili prestane bavit) tak bych na tvém miste šel do notebooka..

Odesláno

Nevím na koho reaguješ, ale já iPad s notebookem určitě nesrovnávám. Notebook mám a chtěl bych nějaký tablet, který budu nosit každý den, protože notebook denně nenosím. Určitě se mi nejedná o nějaké srovnání s pc hrami, ale o nějaké hry, které zabaví mimo domov. Tablet určitě není pro každého a notebook je asi pro většinu lidí lepší, ale já bych určitě našel využití jako doplněk k notebooku a taky alespoň nějakou tu herní náhradu za PSP, které jsem měl.

Odesláno
Ahoj,.. Mám iPad 16GB wifi verze.. Je to hezká hračka, ale s notebookem se to nedá srovnat..je to neco mezi mobilem a počítačem.. Hry na to jsou hezké, ale ve srovnání s PC hrami a konzolemi je to proste jako kdyby si na ps3 hrál mario :) .. Já to beru spise na prohlizeni fotek, brouzdani po netu a na filmy.. Na hry a veškeré další funkce využívám notebook .. Takze pokud ti nejde jen o to šmatlat po displeji ( po chvili prestane bavit) tak bych na tvém miste šel do notebooka..

Mě, jakožto fanouška applu, "šmatlání po displayi" baví pořád - ipad mám od června.

Jinak si myslím, že iPod a iPad jsou dvě hodně odlišné věci.

Odesláno

K ipadu: hry na něm vypadají po grafické stránce dokonale (viz: http://admin.dev.games.cz/uploads/infinity_blade_6a-game13862-img192886.jpg )

a ovládají se taky dost slušně dnes jsem si na něm zahrál když sem si kupoval itouche v istylu a musim říct že to na hraní vubec není zlé, nejdřív bych ho ale vyzkoušel bude to dle toho co ti vyhovuje...můj názor je pouze subjektivní :)

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu