Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Všeobecná diskuze o iPadu


Enty

Recommended Posts

VŠEOBECNÁ DISKUZE O APPLE IPAD ;)

Chci zeptat jaký je vlastně rozdíl mezi notesem a Ipadem ?

Můžu na Ipadu normálně stahovat písničky atd.

Jakou bych si podle vás měl pořídit verzy ?

Je vhodný jako zápisnik/diář ?

Vyřešeno!!

Zanechám jako diskuzi !

VŠEOBECNÁ DISKUZE O APPLE IPAD ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám, že tu je každý chytrý jak rádio.

iPad je sice možná srač_a, ale pokud máš stolní pc, tak je to ideální doplněk na cesty - můžeš na něm psát poznámky, prohlížet knihy, obrázky, koukat na videa, má dotykový display a utáhneš na něm hry, co by netbook v životě neutáhnul. K tomu všemu je ještě ipad nádherný - hliníkový, menší jak netbook a jeho display je fakt super.

Já vlastním MacBook White, iMac 27 a iPad a pomalu už MacBook nepoužívám, iPad bohatě stačí, na internet je také super, komukoli jsem ho půjčil, tak obdivoval tu plynulost a rychlost.

Můžete si myslet co chcete, ale když budeš naslouchat lidem co si iPad maximálně vyzkoušeli v prodejně a nezjistili, co a k čemu vlastně je.

Za mě můžu tedy doporučit iPad, v případě že máš stolní PC nebo notebook.

1) Ano písničky lze samozřejmě stahovat, stejně jako zipy, rary, pdf atp.. stačí pouze chytrý prográmek, který zvládá i prohlížení

2) Pokud jsi hodně online a budeš ho mít především na zápisky a nějaký písničky tak ti stačí 16GB s 3G, nicméně doporučoval bych minimálně 32GB 3G a nebo jako mám já 64GB nez 3G - 3G bych nevyužil a vadil by mně ten plast nahoře :

3) Jako zápisník je super, můžeš psát rukou, nebo klávesnicí (sw i hw), dokreslovat k textu obrázky atp.. vše záleží jen na aplikaci - kterých je na tento účel stovky. Jako diář opět - super, lze stáhnout aplikace, který ti budou přez google synchronizovat s pc, prostě co si jen vymyslíš..

Abych předešel nějakým bezvýznamným komentářům - ano jsem steavova ovečka a PC/mobil/mp3/tablet bych si koupil vždy jen od applu a to z několika důvodů, které zahrnují vzhled, chování applu k uživatelům (nalezena chyba - vždy se hned apple vyjádří a do pár dní je opravena), vybavení - zakoupím iMac a můžu hned stříhat video v profi editoru, dělat stránky, prostě vše.. a funkčnosti - instalace aplikací? 2x klik a je to, žádné čekání, žádné viry, :

Apple je prostě značka a posledních pár let o sobě dokázala mnohé..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud bys měl cestu do ústeckého kraje nebo v následujících dnech do libereckého, tak se můžeme sejít a já ti ho na chvíli půjčím.. ale jenom na chvíli! :D

Odpověď: Určitě bych na dvojku nečekal a to z toho důvodu, že nevyjde dřív jak za 4-5 měsíců (můj odhad - apple se ještě ani nevyjádřil) a než dojde do čr tak to zas bude nějaký ten měsíc trvat - a nemáš jistotu. Koupil bych ipad v electrowordu - mají super ceny a i si ho můžeš nechat ukázat. Co bude mít dvojka navíc? FaceTime kameru? K čemu ti bude? Kolik lidí bude mít ipad2 nebo iPhone4? ..moc ne.. co dál.. lepší procesor? Více paměti, nj.. ale to je se vším :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Infinity blade - unreal engine, netbook by neutahl s Atomem a integrovanou grafikou ani ve snu.

Srovnavat apple s notasem nelze, ale s netbookem to trosku jde.

Samozřejmě, že když si koupíš notes s i5 a ATi HD5750, tak rozjedeš 10x po grafické stránce lepší hry, ale notes ti vydrží 2 hodky na baterku, je velkej jako krava, tezkej, musis tahat adapter, nema dotykový display a za tu cenu iPadu to bude jebka acer, kterej se do 10 dní po záruční době rozbije..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

unreal engine ale v jakém stavu že? ... jinak unreal tournament 2004 i na starším Asus EEE 701 ;) s 900celeronem na něm jsem hrál wow(sice to nebylo nějak extra hratelné ale na občasný hraní v pohodě ... dále battlefield 1942 v hratelným stavu i v letadle a dnešní netbooky maj už dost dobré grafické karty se kterými rozjedeš spoustu her a ještě líp

netbook je univerzálnější než ipad ... kdyby ipad stál aspon 10k tak se to dá jinak to jsou vyhozený peníze (jako skoro všechno ostatní od applu)

jinak aby nedošlo k hádne sá mám ipod classic 80gb a lepší prehrávač jsem v životě neměl ... ale co se týče macbooků iphonů a ipadů jsou to prostě vyhozený peníze za ty prachy mám nadupaný notebook a ještě nadupanější netbook kduž už nějakej table ... tak s androidem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne a pokud vim on tady nepise rozdil mezi netbook ale rozdil mezi notasem a ipadem jinak i notas ty vydrzi vpohode i stou grafikou jak sem psal ale musi to bejt bud i3 nebo i5 ty maji totis v sobe zabudovanou na vic i grafiku tak ze ty vydrzi klidne i 8 hodin bouzel je skoda ze to nema i7

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zavorka, iPad je takový jaký je a podle mě je to geniální doplněk do školy, na hraní, čtení, internet ..prostě vše.

Je jasné, že netbook je universálnější, ale nemá spoustu věcí co iPad.

Každé má své plus a speciálně pro mě je vhodnější iPad, záleží na každém co si vybere, ale u apple produktů mám vždy jistotu, že neprohloupím.

Například jsem si koupil iMac 27 a musím smeknout, je to super stroj..

No nic, každý svého štěstí strůjce - pokud chceš operační systém alá tamagotchi, tak jdi do ntb s widlema.. pokud chceš propracovaný iOS, který využije HW iPadu na 99%, tak jdi do iPadu.

Sry, jsem odepisoval ještě než byla tvoje zpráva venku.

Jinak jak ses rozhodl? .) ..chceš tamagotchi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu