Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Rozlišení GT Sport na ps4pro

pbl.prochy

Otázka

Ahoj. Možná hloupej dotaz,ale po delší době jsem si všimnul,že v nastavení obrazu GT Sport u položky "Výstupní 2K režim pro konzoli Ps4pro" mám "upřednostnit fps" a nelze to přehodit na "upřednostnit kvalitu"  Jak to máte vy?  Pročko posílá signál ve 4k,všechny hdmi mám na tv na 4k,kabel hdmi má propustnost 4k/60hz,to je vše ok,jen tady to nelze změnit. Nevím teda,jestli to má nějakou cenu,jen že jsem na to teď narazil. Ale podle tohoto by to jít mělo,ale žádná další obrazovka po nastavení expozice o nastavení 2k režimu nenajede:   ( viz.manuál nastavení GT Sport)   A nebo jsem to jen nějak nepochopil,ale předem díky za jakoukoli odpověď  :-) :-) :-) 

Pokud používáte výstupní 2K režim pro konzoli PlayStation®4 Pro

Pokud používáte výstupní 2K (HD) režim pro konzoli PlayStation®4 Pro, bude po obrazovce „Úprava expozice a sytosti“ následovat obrazovka „Nastavení výstupního 2K režimu pro konzoli PlayStation®4 Pro“. Vyberte jeden ze dvou výstupních režimů vypsaných níže. Jakmile provedete výběr, přenesete se na obrazovku „Zobrazit nastavení“.
・Upřednostnit kvalitu: Tento režim nabízí obraz s vysokou kvalitou při použití stejného množství vizuálních informací jako při výstupu ve 4K (downsampling 4K)
・Upřednostnit snímkovou frekvenci (FPS): Toto je režim je zaměřený na odezvu, který však také nabízí obraz s vyšší kvalitou než při hraní na konzoli PlayStation®4.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

0 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

Zatím je tato otázka bez odpovědi

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu