Assassin Odesláno Prosinec 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2017 Zdravím, po dlouhé době jsem si udělal na Vánoce radost a koupil jsem PS4 Slim.Po vložení herního disku do mechaniky vydává konzole takový nepříjemný zvuk jakoby vibrace. Konzoli mám v TV stolku a když ji zvednu, tak ten zvuk jakoby "zmizí" a není slyšet. Konzole vibruje i když hru nemám zapnutou a hraju jinou hru, kterou mám na fyzickém HDD. Je to normální chování konzole? U "fat" verze jsem tohle nikdy nezažil, nevíte čím to může být, popř. zdali je konzoli nutné reklamovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 23, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2017 Normalni to myslim si ze neni, reklamace je asi na miste. Popripade bych pod ni zkusil koupit nejakou gumovou podlozku. Ono otazkou zustava jestli ti vibruje konzole a nebo ten stolek na kterem to mas polozene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 23, 2017 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2017 a vibruje to i kdyz vyndas medium z mechaniky? zkus pouzit fintu s houbickou na nadobi. 2Ks houbicek strcit pod ps4ku na pohlcení vibrací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Prosinec 24, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2017 Když vyndám disk z konzole, tak je konzole tichá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtisheek Odesláno Prosinec 24, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2017 krivy stolek. dela mi to taky, mam pod pskem polstar a je klid. nebud takovej cita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.