Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak prosím funguje PlayStation plus?

Fatman3310

Otázka

Dobrý den ,objednal jsem si PS plus kartu a dostal jsem to dnes jako k Vánocům od babky.Je to má první koupě PS plus ,jelikož PS4 vlastním jen asi 2 měsíce.Ps plus je na 12 měsíců a mám to jen kvůli GTA v online a hrám zdarma každý měsíc.Chtel bych se zeptat do kdy je nutno tuto kartičku aktivovat ? Nebo mohu kdykoliv? Celou PS plus kartičku jsem pročetl a je tam pak už jen ten kód.Doufam ale že lze aktivovat klidně až za měsíc ,to by se mi hodilo nejvíc.A jestliže ji aktivuji na jednom psn účtu ,bude PS plus platné i u ostatních psn účtů? Děkuji 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Úplně jistý si nejsem ale maximální platnost kódu by měl být 1 rok ale pokud na kartičce nic napsáno není tak jeho zadání může být klidně i za 1/2 roku. Pokud bude PS+ aktivované na primárním účtu tak půjde hrát i na jiných účtech. Hry bude možné stahovat ale jen pouze na účtu kde byl aktivován [emoji6]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu