kros74 Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Ahoj muze me nekdo poradit jak nastavovat ovladac pri hrani treba strilecky.Mam ps4 14 dni a nejak jsem se s nim jeste nestotoznil.Pri hrani aut atd je to v pohode,ale jak jde na presnost pri strileni a rozhlizeni tak me to nejak nejde.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Je to pouze o cviku. Nic jiného na tom nehledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2017 Popřípadě se v nastavení hry pohrát s citlivostí kamery, dle toho jak ti bude vyhovovat. Osobně jsem si po přechodu z pc na ps3 před xyz lety zvykal cca tři týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kros74
Ahoj muze me nekdo poradit jak nastavovat ovladac pri hrani treba strilecky.Mam ps4 14 dni a nejak jsem se s nim jeste nestotoznil.Pri hrani aut atd je to v pohode,ale jak jde na presnost pri strileni a rozhlizeni tak me to nejak nejde.Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.