kros74 Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2017 Ahoj muze me nekdo poradit jak nastavovat ovladac pri hrani treba strilecky.Mam ps4 14 dni a nejak jsem se s nim jeste nestotoznil.Pri hrani aut atd je to v pohode,ale jak jde na presnost pri strileni a rozhlizeni tak me to nejak nejde.Diky Citovat
0 Assassin Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2017 Je to pouze o cviku. Nic jiného na tom nehledej. Citovat
0 Mandaz Odesláno Prosinec 29, 2017 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2017 Popřípadě se v nastavení hry pohrát s citlivostí kamery, dle toho jak ti bude vyhovovat. Osobně jsem si po přechodu z pc na ps3 před xyz lety zvykal cca tři týdny. Citovat
Otázka
kros74
Ahoj muze me nekdo poradit jak nastavovat ovladac pri hrani treba strilecky.Mam ps4 14 dni a nejak jsem se s nim jeste nestotoznil.Pri hrani aut atd je to v pohode,ale jak jde na presnost pri strileni a rozhlizeni tak me to nejak nejde.Diky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.