Dohnal.karl Odesláno Leden 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2018 Ahoj, koupil jsem ps pro s gt sport. To me moc nebavi muzete mi poradit nejake dobre hry bojovky rpg a nejake pro dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Leden 4, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2018 zaklinac 3, Bloodborne Last of Us, Uncharted, Injustice. Tezko rict;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dohnal.karl Odesláno Leden 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2018 Je mi jasny ze kazdyho bavi neco jinyho ale jen nejake tipy je to moje prvni konzole takze si musim zvyknout no :/ ale diky aspon za nejaky tipy mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2018 Zaklínač 3 by neměl doma chybět nikomu LuKyno. reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Leden 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2018 Uncharted, AC Origins, GTA5(Online) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Pokud máš PRO tak jsi sehnej Uncharted 4 a The Lost Legacy to tě zabaví na nějakou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vardant Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Na co-op určitě Diablo 3 a Borderlands kolekci. To vydrží opravdu dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valdoDK Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Destiny 2 (osobne ma to bavi uz velmi dlho), Wolfenstein 2, Uncharted (akykolvek), Horizon Zero Dawn, AC Origins, Witcher 3, Last of Us, ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghost Odesláno Leden 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2018 Za mě asi jakýkoli Assassin's, pak zmiňovaný Uncharted . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.