JARA-DOKTOR Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 zdravím,prosím o radu Na PS4 hraji crash bandicoot ale jak vytáhnu disk s hrou tak musím začít hrát od znova.Jak uložím hru abych disk mohl vytáhnout?v PS1 a v PS2 se to ukládalo na pam.karty ale tady nevím.děkuji všem za radu Jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Assassin Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 Po každém dokončeném levelu ve hře se mi hra automaticky uloží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 Pokud myslíš Crash Bandicoot N Sane Trilogy, tak ta má autosave, případně jde uložit ručně přes L2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JARA-DOKTOR Odesláno Leden 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 ano mám Crash Bandicoot N Sane Trilogy ,prosím o bližší vysvětlení,hra se tedy sama uloží a já mohu vytáhnout disk? děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 okajos Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 ano disk klidně vytáhni...ale příslušnou kapitolu/level/ musíš ale dojet dokonce protože budeš znovu začínat to co jsi nedokončil-na disku jsou tři samostatné hry takže můžeš klidně přeskočit a začít -hrát i jinou hru a pak se zase třeba vrátit k tomu co jsi nedohrál ale zase budeš začínat to/level/ co jsi nedokončil...no a jak level dokončíš tak hra pokračuje dalším levelem...předchozí kapitolu-level co jsi dohrál se ukládá automaticky...vnouček který ji teď hraje nikdy nic neukládal..... jinak třeba-ještě tu první hru- když zapneš ps4 tak jsi na takovém ostrově no a tam vidíš ty kolečka-kapitoly- co jsi dohrál a co je před Tebou...takže klidně můžeš hrát i to co už máš hotové znovu nebo i vyměnit postavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JARA-DOKTOR Odesláno Leden 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2018 Samozrejme to hru prvni vypni a az pote vytahni disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JARA-DOKTOR Odesláno Únor 4, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 ,prosím o radu ,vlastním tuto hru crash bandicoot ale ve třetí hře jsou motorky a po tomto kole se mě neukládají kola které dokončím do paměti Když vypnu ps4 tak pořád musím začínat od motorek-i když jsem udělal tři kola za motorky.v čem je problém???????????děkuji za radu Jarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Jediny co me napada krome drastickeho zpusobu smazani save a zacit znova tak spustit ps4 v safe modu a dat rebuild database, mohlo by to pomoct. Mimochodem aby jsi mohl dal je potreba motorky dojet na prvni misto a ziskat ruzovy podlouhly krystal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JARA-DOKTOR Odesláno Únor 4, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 v motorkách jsem přijel na prvním místě krystal jsem získal,ještě jsem udělal asi tři kola za motorky kde jsem taky krystal získal ale jak vypnu ps4 tak zas musím hrát od motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 4, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Jeste tam jde myslim i vypnout autosave a muzes to ulozit manualne. Nevim jak je to u toho remasteru me se to ukladalo samo, ale v puvodnim bylo ze musis prijit k te velke obrazovce, chvili pockat a nabehne ti menu kde to muzes ulozit. Mozna je to v menu kdyz zmacknes start taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JARA-DOKTOR
zdravím,prosím o radu Na PS4 hraji crash bandicoot ale jak vytáhnu disk s hrou tak musím začít hrát od znova.Jak uložím hru abych disk mohl vytáhnout?v PS1 a v PS2 se to ukládalo na pam.karty ale tady nevím.děkuji všem za radu Jara
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.