Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2018 Ahoj. Mám problém. Nejede mi hrát online hru Star Wars. Je možné, že když jsem koupil hru z druhé ruky, na můj účet už nepojede? Protože opis kodu nefunguje. Dík Citovat
0 Manoust Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2018 Musis mit Playstation Plus pro hrani multiplayeru. To co pises ty je online pass a to uz se na nynejsich konzoli nevede. Citovat
0 Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 7, 2018 před 2 minutami, Manoust napsal: Musis mit Playstation Plus pro hrani multiplayeru. To co pises ty je online pass a to uz se na nynejsich konzoli nevede. Takže jako na obyčejné PS4 nemůžu hrát multiplayer? To jako nejde už? před 2 minutami, Tomas158 napsal: Takže jako na obyčejné PS4 nemůžu hrát multiplayer? To jako nejde už? A ta z druhé ruky nevadí? Citovat
0 liborpoulik Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2018 Nejde to od doby co ps4 vyšla, multiplayer si musíš zaplatit. Citovat
0 Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Leden 7, 2018 před 1 minutou, liborpoulik napsal: Nejde to od doby co ps4 vyšla, multiplayer si musíš zaplatit. Aha, v tom bude ten problém. Dík za info Citovat
0 Buladog Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2018 Multiplayer fungují jen free to play hry, ostatní jsi mušíš pořidit členství PS+ Bazarové hry neboli hry s druhé ruky nevadí , není tam žádný klíč , multiplayer je čistě vazný na tvůj psn účet. Citovat
Otázka
Tomas158
Ahoj. Mám problém. Nejede mi hrát online hru Star Wars. Je možné, že když jsem koupil hru z druhé ruky, na můj účet už nepojede? Protože opis kodu nefunguje. Dík
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.