Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2018 Ahoj. Mám problém. Nejede mi hrát online hru Star Wars. Je možné, že když jsem koupil hru z druhé ruky, na můj účet už nepojede? Protože opis kodu nefunguje. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2018 Musis mit Playstation Plus pro hrani multiplayeru. To co pises ty je online pass a to uz se na nynejsich konzoli nevede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2018 před 2 minutami, Manoust napsal: Musis mit Playstation Plus pro hrani multiplayeru. To co pises ty je online pass a to uz se na nynejsich konzoli nevede. Takže jako na obyčejné PS4 nemůžu hrát multiplayer? To jako nejde už? před 2 minutami, Tomas158 napsal: Takže jako na obyčejné PS4 nemůžu hrát multiplayer? To jako nejde už? A ta z druhé ruky nevadí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Leden 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2018 Nejde to od doby co ps4 vyšla, multiplayer si musíš zaplatit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas158 Odesláno Leden 7, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2018 před 1 minutou, liborpoulik napsal: Nejde to od doby co ps4 vyšla, multiplayer si musíš zaplatit. Aha, v tom bude ten problém. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Leden 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2018 Multiplayer fungují jen free to play hry, ostatní jsi mušíš pořidit členství PS+ Bazarové hry neboli hry s druhé ruky nevadí , není tam žádný klíč , multiplayer je čistě vazný na tvůj psn účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tomas158
Ahoj. Mám problém. Nejede mi hrát online hru Star Wars. Je možné, že když jsem koupil hru z druhé ruky, na můj účet už nepojede? Protože opis kodu nefunguje. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.