Cartman182 Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Nenašel jsem téna s touto starší peckou. Pokud se opravdu dočkáme Remasteru, tak si myslím, že hodně lidí po tomto šáhne. Burnouty jsem hrával dříve, před těmi cca 10 lety na PC docela často a strávil u nich hodně hodně, takže pro mě určitě výborná zpráva. Co si o tom myslíte? měli by vyjít někdy v březnu - více v článku http://www.zing.cz/novinky/39131/burnout-paradise-hd-remaster-skutecne-vyjde-v-breznu Názory? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Leden 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Super zpráva, já se osobně těším a konkrétně tento díl je (byl) úplně pecka. Kdo nehrál Burnout Paradise (já to hrál na PS3), tak jakoby ani nebyl. Bylo by fajn si to zahrát znovu a s remastrovanou grafikou. A jestli vyjde i pokračování, tak si myslím, že to od Criterion bude trefa do černého! Nebo je to jenom můj názor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2018 Pokud něco vyloženě nepose.... Tak to bude pecka a něco co na trhu delší dobu chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel-G Odesláno Leden 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2018 bylo by to super tuhle hru jsem hrál na PC kežby vyšli další dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
katsudo91 Odesláno Duben 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2018 Mňa by zaujímalo ako je to s obtiažnosťou, pretože som to hral na PC a pripadalo mi to veľmi ľahké až na Elite. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Friberg Odesláno Květen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2018 Pořád je to lehké. Je to spíš taková oddechová hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.