Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový problém, již od Xbox One S, kdy jsem povolil pooprvé v xboxu 4k a HDR, tak se mi začálo stávat, že občas když zapnu TV a Xbox, naskočí mi "neplatný formát", stačí buď vypnout a zapnout TV nebo vytáhnout HDMI z konzole a zasunout zpátky, obraz naskočí. U Xbox One X, se mi stává, jak ten "neplatný formát" tak mi problikává HDR, tudíž zapnu hru s podporou HDR, vyskočí mi v rožku bublina HDR, 10 minut to třeba beží a pak problikne obraz, jako by se to HDR vyplo a zaplo (znova vyskočí bublinka), někdy to bliká pořád, někdy to běhěm hry problikne jen jednou, někdy to nebliká i několik dnů. Každopádně vždy pomůže, buď vypnout/zapnout TV nebo vytáhnout/zasunout kabel. Co se týče kabelu, používám originální kabely HDMI, co byly přiloženy ke konzolím, mám to napojeno napřímo do TV mimo receiver. Momentálně jsem to přepojil do HDMI input 2 a mám pocit, že to dělá méně, ale možná to je jenom dojem. TV mám z roku 2016 a to LG65UH661V s aktuálním FW, deep colour povoleno. Moje otázka zní, reklamovat TV? Nebo vyzkoušet koupit nějaký dražší HDMI kabel s velkou propustností? Děkuji vše za rady

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu