Mobydyck Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Ahoj. Nevěděl by někdo co s tím? Na žádný ovladač to nereaguje ani když je připojený přes kabel. Zkoušel jsem i neorigo ovladače :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Zkusil bych jiný kabel jinak nevim PS3 jsem nikdy neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Leden 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2018 Hlavně jestli máš origo kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mobydyck Odesláno Leden 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Jj. Origo kabel mám i ovladače. Jak jsem koupil, tak jsem až do teď hrál a najednou nejde žádný ovladač. Nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM74 Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 A jiný kabel, nebo jinou zdířku USB jsi zkoušel? Nebo třeba připojit flešku, jestli funguje USB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.