vladi Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Zdravim, dlhu dobu som nehral a nemal spustenu PS3, ked som ju spustil a hodil tam DVD tak mi nic nevyskocilo akoby som tam nic nedal, vobec ziadna ikonka tej hry...co to moze byt? diki za odpovede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Myslíš asi Blu Ray Disk a ne DVD. Pokud ti nejde víc her, tak ti odešla mechanika, respektivě Blu Ray laser. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wnas Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 zravim mam problem koupil jsem si ps3 a kdyz sem ho poprve zapnul nastavil hodiny a cas po de mi na obrazovce objevilo neco z hardiskem a problem. da to moznosts jenom ok a pri nacitani se to vdi pri 13% sekne a uz nepokracuje .....nevim co mam delat mam ho 10min a uz mi nefacha....prosim poradte rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2011 zravim mam problem koupil jsem si ps3 a kdyz sem ho poprve zapnul nastavil hodiny a cas po de mi na obrazovce objevilo neco z hardiskem a problem. da to moznosts jenom ok a pri nacitani se to vdi pri 13% sekne a uz nepokracuje .....nevim co mam delat mam ho 10min a uz mi nefacha....prosim poradte rychle Zkus si stahnout a znovu aktualizovat FW. Použij ten samý co máš v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tagi.ps3 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Zdravim, dlhu dobu som nehral a nemal spustenu PS3, ked som ju spustil a hodil tam DVD tak mi nic nevyskocilo akoby som tam nic nedal, vobec ziadna ikonka tej hry...co to moze byt? diki za odpovede. může být taky jen zaprášenej laser v mechanice, proto že jinak si nedovedu vysvětlit proč by zničeho nic přestala mechanika fungovat když si psko nepoužíval..zkus čistící cd nebo profouknout ale je to divné protože ps3 má v otvoru na blue ray disky takovej proužek textilu myslím právě proto aby se do ní neprášilo a aby to očistilo disky při vložení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.