houba2007 Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Hraju tuto hru užod vánoc, koupil jsem ji bez Seasson Pasu. Dostal jsem se do urcité fáze hry, ted bych chtěl koupit Seasson pass ale přes 1000Kč v MS Storu. Tady někdo nabízí digitální kód ke stažení hry za 600Kč, to by mělo být i s Seasson pasem - že jo ?? Bodou my na tom fungovat ty dřívější savy ?? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Těžko bude celá hra i season pass za 600 kč, když samotný season pass stojí 1000 kč jak jsi napsal, dává ti něco takového smysl ? Savy ti fungovat budou pokud to budeš hrát pod stejným profilem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MajlloB Odesláno Leden 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2018 Za 600 stovek budes mit jen hru bez season pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
houba2007
Hraju tuto hru užod vánoc, koupil jsem ji bez Seasson Pasu.
Dostal jsem se do urcité fáze hry, ted bych chtěl koupit Seasson pass ale přes 1000Kč v MS Storu.
Tady někdo nabízí digitální kód ke stažení hry za 600Kč, to by mělo být i s Seasson pasem - že jo ??
Bodou my na tom fungovat ty dřívější savy ??
dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.