niasis Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Ahoj, je někde návod, jak koupit hru na psn US store? Například Verdun máme na cz za necelých 600 Kč, ale teď na US to mají za 100 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Zaloz si US ucet, kup kupony na Amazonu a muzes nakupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Leden 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Účet mohu založit na PC, nebo v PS4? A při koupi od Amazonu, za jak dlouho mi přijde kód? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 Ucet zalozis na PC, prijde ti ihned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Leden 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 nelze mi koupit na amazonu 10 dolaru, píše mi to, že nenakupuji z česka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Leden 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2018 musis mit adresu nastavenou na usa.takze najdi na netu nejakou americkou adresu a zadej ji tam.pak ti nakupovat pujde i cz kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.