brdeckaf Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Caute lidi, konecne tato hra vychazi i na PSN se spoustou rozsireni a karet navic. Tak se ptam jestli to nekdo hraje a jestli jo muzem dat proti sobe. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koblizek Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ja ji asi koupim, magic mi sel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Taky plánuju koupi,dlouho sem čekal až to bude u nás na store. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak kupujte a pak napiste hlavne nick at muzem do pratel :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Tak co lidi hodte mi nekdo nick at si vas muzu pridat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Nick máš v podpisu,jen čekám až mi dorazí karta na PSN a kupuju. Jinak jak to je? hraješ online s vlastním složeným balíčkem ? nový karty získáváš za vitězství ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 No je tam normalne kamapan proti AI souperum ktera je i docela tezka nejsou to zadny zacatecnici, a pak takovy ukoly kda mas vyhrat kolo uz z rozehrane hry atd. Vysla uz spousta rozsireni, a jak jdes kampani ziskavas novy karty balicky, jediny minus ze si nejde postavit vlastni balicek, ale treba to posleze dodelaji. Me to teda bavi a zase jsem tomu propadnul jako pred X lety jeste ve skole. Online moc nehraju zatim, neni skym.Tak prave proto pisi sem :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 no to je výborný.. já to jak blb kupuju na us store a oni to po měsíci vydají v eu :) no nevadí, můj nick je Matzeek a rád si s vámi zahraju ;) to brdeckaf: tak s tim moc nepočítej, že by sis moh stavět svůj vlastní balík.. už takhle maj chudáci AI soupeři co dělat při přemejšlení nad složitější hrou.. těch kombinací by bylo miliony jinak online je o dost slabší, než třeba na compu přes Steam.. Tam jsem neměl nikdy problém najít soupeře i pro ranked match a tady jsem rád, když najdu někoho na obyč hru.. To bude ale tim, že to ještě nemá tolik lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Nezapomen ze to vyslo 21.12. Na psn. Na steamu uz je to pul roku. Urcite si te tam pridam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 No jasný, ale na us store už je to přeci jenom něco přes měsíc.. a na steamu jsem to koupil taky ihned po vydání, ale tam je to teda větší komunita. Tak super, už se těšim na hru :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brdeckaf Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Jojo ja taky , ale urcite me vydrtis :))) s jakou hrajes barvou?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 No to nevim :) nejčastěji hraju s Vampama, pak čistou zelenou a občas vytáhnu artefaktovej modro-černej.. a v two-headed giant vamp+zelenej nebo vamp+modrej control Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Stím skládáním to je naprd ale na psn jsou DLC za 25 kč to budou asi balíčky ? je jich tam celkem hafec tak bych si nějakej koupil ale chtělo by to nějakej náhled co tam je za karty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 ty balíčky jsou všechny ve hře.. Tímhle si je jen odemkneš k instantnímu hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Tak už hraju,zatím mám odehranou jednu hru a dostal sem jednu kartičku. Ono se dá hrát i ve 4 hráčích ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Dá se hrát klasicky 1on1 a pak jsou varianty 3 hráči proti sobě, 4 hráči proti sobě a nebo two-headed giant, což je dva na dva.. Každý hráč má svůj deck, spoluhráči mají společné životy (30) a snaží se porazit druhou dvojici.. pravidla podobný jako jeden na jednoho, nic těžkýho na pochopení.. Můžeš hrát samozřejmě za obě "hlavy" sám, pokud nemáš doma spoluhráče :) Jinak budu rád, když si mě přidáš a můžeme někdy zahrát.. nick Matzeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.