vejniik Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Ahoj, chtěl bych se zeptat zda na ps4 funguje kamera a move ovladače z ps3. Jsem nováček ve světě konzolí tak se ptám. Vygoogloval jsem že ovladače by měli fungovat, ale nikdo to nikde 100% nepotvrdil a o kameře jsem nenašel vůbec nic. Díky, krásný zbytek víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Ovladace se vyrabi jenom jedny, takze jo normalne budou fungovat, ale kamera asi urcite ne, protoze existuje kamera primo pro PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetrM74 Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Přesně tak, move ovladače ano, PS3 kamera ne. Ale PS4 kamera funguje trochu jinak, takže ty move ovladače nejspíše nebudeš ani potřebovat. Jinak osobně si myslím, že na PS4 nemá kamera bez VR moc smysl, její využití hrami je minimální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vejniik
Ahoj,
chtěl bych se zeptat zda na ps4 funguje kamera a move ovladače z ps3. Jsem nováček ve světě konzolí tak se ptám. Vygoogloval jsem že ovladače by měli fungovat, ale nikdo to nikde 100% nepotvrdil a o kameře jsem nenašel vůbec nic.
Díky,
krásný zbytek víkendu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.