canava Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Setkal se s tím někdo? Co to jako má být?! Stačí když to kamoš stáhne na obyč Flash disk? Musí to být ve specifické složce? Já ani žádný fw neinstaloval tak co se mu to stalo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Tady naspodu máš návod https://www.playstation.com/cs-cz/get-help/ps4-system-software/ Mi se to stalo jednou akorát když vypadla elektrika při instalování updatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Únor 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Problém je i v tom, že tuto hlášku nemůže odstranit takže vlastně nemůže ani fw přes to usb nainstalovat. Edit: sorry zapomněl jsem na recovery menu já to nikdy neměl potřebu použit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Vypnůt z elektriky, jak je ps4 vyplá pichnůt do ní flešku s vytvořenýma složkama dle návodu a stáhlý komplet fw (má kolem 900mb). No a pak zapnout ps4 a mělo by se to automaticky nahrávat. Aspoň u mne to tak fungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Únor 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Okej zatim díky. Recovery menu se mu nezobrazuje. Jen to 3x zapipa Edit: nakonec se povedlo. Sice přišel o veškerá data ale šlape to dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
canava
Setkal se s tím někdo? Co to jako má být?!
Stačí když to kamoš stáhne na obyč Flash disk? Musí to být ve specifické složce?
Já ani žádný fw neinstaloval tak co se mu to stalo?
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.