alldron Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ahoj mám nové wii, udělal jsem softmod na 4.3 pomocí Indiana Jonese a potřeboval bych poradit - když ted chci spustit original hru třeba wii sport resort, dvd najede ale chce to zase update jinak se to nespustí.. Někde jsem četl, že ten update jde vypnout/zakázat přes nějaké hacks.ini a hra se pak spustí i bez updatu - vůbec ale nevím a nedočetl jsem se jak na to,dokáže mi někdo prosím poradit?? A další problém, udělal jsem si na externím hdd nový oddíl na hry, stáhl wbfs manager, a zaseknu se při instalaci net framework, bez kterého manager nenainstaluju. Vždycky to hodí uprostřed instalace nějakou chybu. Zkoušel jsem několik verzí frameworku i manageru a nic.. Mám visty. Díky moc za každou radu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pes.vboude Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Co se týče updatů, ujisti se, že jsi nainstaloval vše potřebné: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=171901 viz sekce o Priiloader: "Priiloader optional brick protection; recommended to block disc/online updates. Run 3. Priiloader 236 Once Priiloader launches, press + to install priiloader. You may get an error for "loader.ini" and/or "password.txt" simply ignore these. Restart your Wii while holding reset. Enable desired hacks and save. Hack Suggestions: Auto press A at health screen, Block disc updates, Block online updates, Remove NoCopy save file protection, Recovery mode press d-pad..., Region free everything." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas0046 Odesláno Leden 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2011 a to jsi delal na cistem novem WII(nikdy nehackovanem)?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foogas Odesláno Únor 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2011 Ahoj nemate nekdo tu hru LEGO Indiana Jones na zapujceni za nejaky maly poplatek tak na den a nejste z Prahy? Kdyztak mi napiste na ICQ 288134060 nebo mail,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 fooglasi a odkud jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
a1200 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Už není mít potřeba hru na Homebrew, stačí na to jen SD karta ... pro verzi 4.3E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts