niasis Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Ahoj,jak zakázat stahování aktualizace her, např. nechci aby se mi aktualizoval PES 2018. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Duvod ? Ale jinak by to melo byt v nastaveni playstationu. Aktualizace jsou potreba do online hry a vylepsuje to hru takze bych to nechal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Pokud to neni v menu tak pomůže Blok na firewallu anebo plný hardisk Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niasis Odesláno Únor 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Udělal jsem si svoje soupisky, instaloval jsem si patch kde mám všechny týmy s pravými licencemi a do toho jsem si přidal českou ligu první i druhou ligu s dresy, hráči a loga. Nechci, aby se mi to aktualizovalo, ale nevím kde to udělat. Jak block na firewallu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locker Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 To neni nic pro tebe, kdyz nevis oc jde. Na modemu, ty levnejsi umoznuji zablokovat jen hostname... A to bys nezaktualizoval uz zadnou hru asi. Ale pokud je software ok, tak by update nemel rozhasit nastaveni, ty mas zkusenost, ze ti update zrusi konfiguraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 před 1 hodinou, niasis napsal: Udělal jsem si svoje soupisky, instaloval jsem si patch kde mám všechny týmy s pravými licencemi a do toho jsem si přidal českou ligu první i druhou ligu s dresy, hráči a loga. Nechci, aby se mi to aktualizovalo, ale nevím kde to udělat. Jak block na firewallu ? Ja tam mam taky nainstalovane pres flashku loga, dresy, atd. A aktualizaci nechavam vse mi zustalo jen se mi hraci prehodili do tymu kde maji byt. Coz je ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.