dooky91 Odesláno Únor 18, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 18, 2018 Ahoj, měl bych dotaz. Pokud si přestanu platit gold budu moct hrát xbox 360 hry, které jsem v něm získal a jsou zpětně kompatibilní s xbox one přímo na xbox one bez aktivního členství? Nevztahuje se tadle akce jen přímo ke konzoli xbox 360? Díky Citovat
0 jirik Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2018 Ano, Xbox 360 hry z Goldu (Games with Gold) budes moct hrat i bez Gold clenstvi. Citovat
0 DogVader Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2018 Tak to jsem netusil. Mel jsem za to, ze hry zdarma ziskane gold clenstvim hrat bez aktivniho goldu jiz nejdou. Takze na xone hry z 360 jdou kdykoliv a hry primo na xone ne? Citovat
1 jirik Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2018 na xboxwebu je na to clanek http://xboxweb.cz/games-with-gold/ Citovat
Otázka
dooky91
Ahoj,
měl bych dotaz. Pokud si přestanu platit gold budu moct hrát xbox 360 hry, které jsem v něm získal a jsou zpětně kompatibilní s xbox one přímo na xbox one bez aktivního členství? Nevztahuje se tadle akce jen přímo ke konzoli xbox 360? Díky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.