majsnerrik Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 zdravim rozhodl jsem se založit tohle tema pro majitele nintendo hraček niže moje Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Pekna sbirka...jako sberatel WiiU ti davam palec nahoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 21, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2018 Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthHokro Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Tak já mám jen pár starých Handheldů. Na sviště se chystám až tak v létě. Do sbírky mi chybí ještě gameboy pocket, color a new 3DSka. nějaké fotky mám ještě tady https://darthhokro.rajce.idnes.cz/Nintendo_Handheldy/ Hráč123 a majsnerrik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Nádhera já teď uvažuji o koupi 3ds a pak gamecube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 nové přirustky EDIT: @SAIXX - proč nevložíš obrázky jako přílohu a blbneš tady s nějakýma zkracovátkama na odkazy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 V 22. 2. 2018 at 13:20, majsnerrik napsal: Nádhera já teď uvažuji o koupi 3ds a pak gamecube kdybys chtel 3DS napis PM mam tu neco k dispozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.