DamonSalvatore224 Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Dobrý deň chcem sa spýtať: Tento kód mi stále chodí pretože som pridal na jednom účte svoju bankomatovu kartu no a nechtiac som odstránil ten účet kde bola tá karta ako Payment Method a teraz ju nemôžem už použiť nikde a neviem ako by som ju z toho účtu mohol vymazať pretože som zabudol email ak by ste mi mohli niekto poradiť prosím je to súrne. ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 22, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Bez mailu to nepujde. Pokut viz psn ID a znaš heslo, konztolni otazku a datum narozeni zkus napsat na sony podporu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamonSalvatore224 Odesláno Únor 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Teda naopak mám email ale nemám heslo ale rovnaké heslo som mal aj na tom emaily čiže ani tam ho neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamonSalvatore224 Odesláno Únor 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Skúšal som už aj napísať do tej podpory PSN ale vôbec mi neodpisuju fakt neviem čo mám robiť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 23, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Tak zajit do banky a vymenit kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DamonSalvatore224 Odesláno Únor 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 Uhm ďakujem za odpoveď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.