23dadado Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Ahoj mám dotaz. Hraju FUT 18 už dlouho ale mám poprvé dva týmy. Střídám tým zápas a zápas ale nikdy se mi nedoplní energie u týmu který stojí... ani trošku. Všechny trenéry a blbosti mám. Prosím o radu děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Ahoj, sice jsem fejfu od tuším prosince nehrál, ale jestli si dobře vzpomínám, tak sa energie doplňovala jenom těm hráčům co jsou na lavičce a nenastoupí, popřípadě těm co jsou v rezervě. Pokud máš hráče jen v klubu, energie se jim neobnoví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 To vím ale mám kámoše a on když zahraje zápas s jedním týmem u druhého se mu doplní kondice. Vím že to funguje ale nevím proč mě ne. Každopádně díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Já měl víc týmů (z italské ligy jeden, druhý z německé a třetí z francouzské) a pokud jsem hrál s jedním u zbylých sa mi energie nedoplnila. Musel jsem na ně použít spotřební předmět kondice týmu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
23dadado Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Už vím jak to je. Když si dám celý druhý tým na střídačku a rezervu do A týmu a dám zápas nikoho nevystridam tak se mi to doplní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Přesně to ti ale radil Mandaz v druhém postu , stačí lépe vnímat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.