Tommino Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Ahoj, mám na vás velkou prosbu. Bohužel nepatřím mezi časté uživatele a hráče PS4, ale konzoli doma mám Nedávno jsem si stáhnul hru Assetto Corsa, chtěl jsem ji hlavně kvůli autu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Po stažení jsem zjistil, že ve hře není, co jsem tak četl po netu, auto je součástí balíčku Bonus Pack 3. Když si procházím PS Store, tak tento balíček tam prostě není :// Poradíte mi někdo, kde je problém, co dělám špatně? To auto do hry prostě chci. Díky moc. Citovat
Tommino Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Ještě se zeptám co znamenají různá nastavení v Assetto: chápu speed sensitivity, tu mám na 100% steering speed taky chápu - protože mám zatím ovladač, tak mám 5% Steering dead zone - nevím steering filter - nevím steering gamma - nevím Díky Citovat
tofi Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 musis si to zupdatovat a mel bys to tam mit: http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/good-news-update-v-1-18-is-out-now-for-ps4-bonus-pack-3.49072/ OOD NEWS! Update v 1.18 is OUT NOW for PS4 (Bonus Pack 3) AC_CM505 Staff Member We're excited to announce that Bonus Pack 3 is available to download now for FREE on PlayStation 4. (Update v 1.18) Bonus Pack 3 includes seven amazing new cars: • Alfa Romeo 33 Stradale • Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio • Lamborghini Huracan Performante • Lamborghini Sesto Elemento • Maserati Alfieri Concept • Maserati Quattroporte • Pagani Huayra BC …and the community’s most wanted track, Laguna Seca, digitalized through Laser Scanning Technology, ensuring every single detail, every single bump, curb and slope to perfectly match the real counterpart. Tommino reagoval na 1 Citovat
Tommino Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Děkuju, mrknu na to. Update mi nějaký běžel myslím, ale doma mrknu. Hledám to pak přes Store...a napíšu Assetto, nebo hledat ve hře? Citovat
tofi Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 po updatu by to melo byt primo ve hre, zkusim se taky vecer podivat zda to tam bude Citovat
Tommino Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Super, dekuji. Vím, ze se mi update stahoval, ale nevím, jestli instaloval, ale snad jo. Nemuzu se od toho odtrhnout, ale budu muset jeste poridit asi ten volant...Sorry za ty otazky, jsem starsi generace a v tomto laik Citovat
Tommino Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Únor 26, 2018 Tak po updatu už tam QV je. Děkuju Citovat
Tommino Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2018 Cau, jak prosim preskocim cas v practice a kvalifikaci? Zajedu treba v patem kolo polrle position a nechci dalsich 20 min krouzit, nez uplyne ona pul hodina. Jde nejak preskocit? Diky Citovat
Manoust Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2018 V menu by melo byt policko skip. Citovat
Tommino Odesláno Listopad 18, 2018 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2018 Jo, to jsem zkousel, ale v kariere mi ti nechtelo vynechat, jeste zkusim znova. Diky Citovat
Manoust Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2018 Je taky dost mozne, ze to nepujde. Assetto ma vytecny jizdni model, ale vsechno ostatni je na pikacu. Tommino reagoval na 1 Citovat
pepkopav Odesláno Listopad 4, 2021 Nahlásit Odesláno Listopad 4, 2021 Ahoj. Môže mi niekto pomôcť s nastavením ps ovládača? Autá nechcú zatáčať,sú veľmi nedotáčavé. speed sensitivity steering speed Steering dead zone steering filter steering gamma Za každú pomoc vopred ďakujem. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.