j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravím Vás Stáhnul jsem si hry z PSStore přes MediaGO....když připojím PSP, chce to po mně upgrade PSP na 6.35 a nenanbídne mi to nahrání stažených her na Memory kartu. Stažené hry jsou také ve formátu, který nejde použít přímým kopírováním na kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jakej máš FW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Mám to v podpisu :-))) ale jinak PSP 3004 , CFW 5.03 GEN-C, MHU3 edit: přípona stažené hry je .pkg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 j oaha sry,pokud máš hry v MediaGo tak ja kti dole vyskočí update tak dej zavřít nebo připomenout později a najdi hry a ty pak přetáhneš na připojený PSP v mediaGo a jede to P.S. takhle jsem stahoval + přetáhnul GT Addon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 není tam žádné Zavřít nebo připomenout později je tam jen tlačítko Update pošlu ti screen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 screen http://img571.imageshack.us/i/mediago.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no jo ty máš W7.... já tam nic takovýho nemám zkus se ještě podívat do dokumenty/media go/ a možná ta mbudeš mít ty hry E: dej downloads a zkus vymazat te nstaženej update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ty hry tam mám, ale mají záhadný formát (s verzí windows to nijak nesouvisí) http://img818.imageshack.us/i/dokumenty.png/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tvl W7 je ale shit! xD,nemáš nějakej PC s MediaGo + Windows XP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 win7 s media go nemají nic společného :-))) stejné media go bych měl i ve winXP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 neměl já je mám takhle: http://img602.imageshack.us/img602/9982/logo1qa.png na to dolní kliknu dám zrušit a mám to už asi vi mkde to je - http://img513.imageshack.us/img513/9982/logo1qa.png v PSP to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tak tzo máš stejné media go jako já...já ti posílal screen po zrušení updatu...jen je mi divný, že tobě to nrozbalí Memory kartu na PSP, a mě ne....možná je to tím, že já mám 8G ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 PSN hry vyžadují vždy poslední FW, u CFW je důležitý používat např. USB Version fake plugin apod. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 stahnul jsem ofiko verzi Abes Odyssee pro PSP...vypnul jsem CFW a stejně mi to v MediaGo nerozbalí kartu na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j.bandy Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Lidi..je tu někdo, kdo doopravdy rozumí PSP? :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Proč si třeba nepřečteš můj příspěvek hm?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HyNNy Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Hele, proč mi Media Go 1.6 háže error ? Zapnu to → Jdu do "Store", a tam je napsáno → "An error occurred during communication with the server".. Prosím odpověď.. Díky předem. http://img222.imageshack.us/i/clipboard01pbp.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j.bandy
Zdravím Vás
Stáhnul jsem si hry z PSStore přes MediaGO....když připojím PSP, chce to po mně upgrade PSP na 6.35 a nenanbídne mi to nahrání stažených her na Memory kartu.
Stažené hry jsou také ve formátu, který nejde použít přímým kopírováním na kartu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.