Al Capone Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Ahoj, má někdo zkušenosti s HBO GO na PS4? Přemýšlím o předplatným, ale nejsme si jistý ohledně kvality aplikace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Locker Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Zkusenost nemam ale bude to asi stejne jako v televizich, nebo ne?Netflix nabizi mesic zdarma... Hbo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Únor 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 No co jsem četl tak aplikace prý není stabilní, seká apod... Ale tohle jsem četl u starších příspěvků, třeba teď je to lepší a proto se ptám. A jo, první měsíc by měl být zdarma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2018 Zkousel jsem to pred par mesici a ta aplikace je fakt otresna, presne jak pises nestabilni atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jostrih Odesláno Únor 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2018 Aplikaci jsem používal docela intenzivně a žádný problém. O parník lepší než na TV. Kvalita obrazu dobra, na FHD no problém. Nestabilitu aplikace jsem nezaznamenal ani jednou. Teď už měsíc nepoužívám, zatím nepredplacim, není na to čas.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Al Capone
Ahoj, má někdo zkušenosti s HBO GO na PS4? Přemýšlím o předplatným, ale nejsme si jistý ohledně kvality aplikace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.