taurus Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Zdravim. Vecer som vypol PS4 normalnym sposobom. Rano bola konzola v Rest Mode a bluray disk bol vysunuty. Za posledny mesiac sa mi to uz parkrat stalo. Kde moze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Máš verzi se senzory na zapnutí a vysunutí disku nebo klasická mechanická tlačítka?Já mám verzi bez mechanických tlačítek a stávalo se mi že při zahřátí konzole se mi vysouval samovolně disk naštěstí se nevypínala nebo něco. Konzoli sem rozebral vyčistit přepastoval a do teď je cca 1/2 roku naštěstí klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Březen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Mam tu povodnu verziu....a mne sa to stalo az po vypnuti ps4, niekedy v noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 A máš jí v nějaké přepěťové ochraně nebo jen v zásuvce? Nejsem sice elektrikář ale mohl být nějaký výkyv a mohlo to způsobit zapnutí nebo nějaký druh restartu PS4 a skončila právě tak jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Březen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Mam ju v prepatovke. Len nerozumiem,ked je vypnuta,ze sa zapne,vypluje disk a hodi sa do rest modu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Tak to těžko říct. Udělala to už někdy v minulosti nebo to bylo po prvé? Možná bych to asi moc neřešil pokud to nebylo nebo není nějaký pravidelný jev třeba máš nějakého transformera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Březen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Neurobilo to nikdy....ale, teraz behom poslednych dni mi to spravilo 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Pokud je v záruce tak samozřejmě reklamace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Březen 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Uz taha stvrty rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 2, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Tak zkusit rozebrat pořádně vyčistit od prachu atd. a všechno dotáhnout. Je možné, že právě zlobí styčné plochy na senzorech že budou zaprášené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Březen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2018 Je to úplná banalita ale píšeš že máš původní revizi, otoč konzoli s druhé strany a přímo pod tím dotykovým tlačítkem pro vysouvání disku je taková gumička, určitě ji máš zablokovanou nebo ji máš nějak nešťastně posunutou.. normálně ji vytáhni a tvůj problém je vyřešen. Ty dotekové tlačítky byli fajn ale hrozně poruchové.. proto přišla revize kde je odstranily, máš konzoli ještě s roku 2014-2015 to ještě byli na pultu. taurus reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duha.85 Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 mě se to taky stávalo,někdy prostě začala pípat a vysunovat disk.Trochu jsem konzoli posunul dopředu a nechala toho.To tlačítko chytá odraz od všeho možného i od prachu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
taurus
Zdravim. Vecer som vypol PS4 normalnym sposobom. Rano bola konzola v Rest Mode a bluray disk bol vysunuty. Za posledny mesiac sa mi to uz parkrat stalo. Kde moze byt problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.