Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Výpadky WIFI a odpojování ovladačů

lukasssz

Otázka

Zdravím, pro jistotu jsem pročítal fórum a vypadá to, že jsem první s tímto problémem zde - jupí...no nejásám

První problém se mi začal projevovat asi cca před 3 měsíci - WIFI hodně často nenaskočilo, nebo naskočilo ale strašně špatný signál (přitom to má cca 3 m a žádná zeď nic). Natáhnul jsem kabel a problém se vyřešil.

Nyní mi ovšem začínají zlobit controllery - chvíli funguje, pak se zhorší odezva tlačítek nebo se sám vypne. Někdy jde znovu zapnout, někdy musím připojit kabelem ke konzoli... ale strašně to otravuje a poslední dobou je to čím dál častěji.

Pročítal jsem net a rady tipu tovární nastavení, znovu firmware update atd mám již za sebou, ale nic nefunguje. Navíc tyto dva problémy dosti často spojují v jeden.

Už jsem si říkal, že asi nastal čas na PRO, ale občas se najdou i rady na výměnu Wifi/Bluetooth modulu, zkusit to pořádně profouknout a tak.

Neřešil jste již někdo tento problém?? Díky moc

Ještě jedna věc - mám externí disk, kde mám vše nahráno. Nezkoušel jsem ho odpojit, někde píšou, že to zlobí i kvůli tomu...

A ještě dodám - dělá to jak u ovladače V1 tak i V2 a i když je baterie na max - někdy to odpojí, že se vybil...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

Záruku na konzoli máš (tak reklamace) nebo už je po ní? Pokud je bez tak rozebrat a vyčistit. Člověk by neřekl kolik prachu se uvnitř vyskytuje. Pak zkontrolovat jestli všechno správně drží a zkontrolovat kabely k modulu s BT/Wifi kde bude očividně problém

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu