dvbman Odesláno Březen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2018 Ahoj, mám X360 Fat Jasper s JTAG a chtěl bych si tam dát větší Harddisk - nyní mám 250 GB. Vím, že poslední revize SLIM má 500GB. Co jsem vyčetl na fórech, tak by měl na FAT konzoli taky fungovat. Taky vím, že JTAG/RGH konzole umí i ne-originál harddisk, ale co nevím je: 1. Jak může být max. velký neoriginál Harddisk pro JTAG/RGH ? 2. Pojede na tom i emulátor XBOX Originál, na 250GB ho mám ? Externí harddisk nechci a právě zvažuju, jestli tam vrazit nějakej velkej HDD/SSD nebo jestli pořídit 500GB originál. Díky za info, DvB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 1. 2TB 2. Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Březen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Super, díky moc za info. Můžu ještě poprosit: existuje nějaký SW, kterým by se daly data z původního 250GB Harddisku překopírovat na nový, ať to nemusím dělat přes FTP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Březen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Horizon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.