Tomkiller Odesláno Březen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2018 Zdar, Prosím o radu dostal jsem od kámošky konzoli PS2 Fat, byla celá zaprášená.. tak jsem tomu ani moc nedával.. no zapojil jsem káble atd. pak jsem zapnul i konzoli a rozjela se uplně normálně dokonce tam bylo i DVD se hrou ta se načetla do základní obrazovky a pak to chtělo po mě zapojit DualShock 2 tak jsem ho zapojil a měl jsem zmáčknout křížek pro pokračování to jsem učinil ale nic se nedělo.. tak jsem PSko restartoval a pak už nic nenaběhlo.. konzoli jsem opatrně rozdělal a zapojil jsem ji odstrojenou (kopla mě, alespon vím že tam jde proud ) no a teď když zmáčknu tlačítko pro zapnutí tak se rozsvítí zeleně ale jen to v konzoli - tam kde je zapojený kabel pro napájení zašumí nebo vydá nějaký zvuk.. a pak se nic nestane.. řešil někdo takový problém? pojistku jsem zkoušel vyměnit.. pro lepší zorientování přikládám foto kde to vydává zvuk( jako by tam prošel proud) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 10, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2018 Co zkusit poprosit nějakýho elektrikáře, kterej by na to mrknul osobně. Myslím, že kdyby si mu na dálku popsal, že tam něco zašumí tak i on moc nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Březen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2018 Kabel pro napajeni myslis ten ze site do desky zdroje nebo ten od zdroje do zakladni desky? Fatko sem sice ještě nerozebiral ale nemyslim ze to bude nejak extra rozdilne od slimu...da se předpokládat ze ze site do zdroje co mas na fotce proud jde ale uz nejde ze zdroje do zbytku konzole...zkontroluj zapojeni kabelu pripadne jestli není něco vyteklého (kondik apod.) Idealne pokud bys mel, coz asi nemas "zkoušečku" tak prubnout zda jde proud od napájecího kabelu do desky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.