huricane925 Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 Zdravím všechny hráče, Mám na Vás obrovskou prosbu. Jsem novým majitelem PS4 Pro a stala se mi nemilá věc a to ta, že když jsem zkoušel založit nový účet a starý smazat (na kterém jsem měl rozehranou skvělou hru The Last of Us Remastered), vymazaly se mi uložené pozice ze hry. I když je to opravdu top hra, nechci ji hrát teď hned celou od začátku. Proto bych Vás chtěl požádat, zda-li někdo nemá uložené pozice ze hry. Já skončil za Part 11 45% (Pittsburgh - Hotel Lobby) Hotel Keycard & Generator 1/2. Nebyl by zde dobrák, který by mi poskytl uloženou pozici hry z této kapitoly. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 Máš smůlu, savy jsou vázané účet, nedají se kopírovat z profilu na jiný profil. huricane925 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 nevím jestli to klapne-hrál jsem Horizon--pak vše vymazal-objevilo se rozšíření hry ale podmínkou bylo mít tu hru dohranou abych to mohl dále hrát..nechal jsem si od kolegy poslat nahrané pozice z této hry-vše došlo-.a ať jsem vymýšlel už i hovadiny tak ty data ps4 nevzala-možná že jsem oslí hlava a jde to ale u mne bohužel... -kolega nade mnou byl rychlejší--takže to jenom potvrdil.. huricane925 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2018 U s tarého xboxu to šlo, ale tam už byly mod nástroje, třeba přes software Horizon se dala uložená pozice upravit lehce na jiný profil, na PS4 nic takového není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huricane925 Odesláno Březen 19, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2018 Děkuji za vysvětlení. Zahraji si ji tedy znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.