joan07 Odesláno Březen 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Hoj,uvažuju o koupi monster hunter world na klasickou ps4ku,čet jsem recenze a byl u ní problém s nízkejma fps a tak netušim pokud nevlastnim pro jestli se to při hraní kouše a má to teda cenu kupovat...kdo to hraje,díky za info:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Březen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 díky za video,já se v tom moc nevyznám,tak podle toho videa si blbost kupovat to na starou PS4ku..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Záleží na tobě jestli ti stojí za to dávat pár tisíc navíc v podstatě ,,jen'' za 1-2 FPS navíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Březen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 díky za info,tak na to asik kašlu a jestli se můžu zeptat na názor na Star wars battlefront 2ku,sice psali že to teď budou v březnu celý překopávat,mikrotransakce už zastavili a navíc je ve slevě,koukal jsem na gameplay a vypadá to docela dobře na vyblbnutí:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Nevím nehrál jsem. 1. díl jsem odehrál pár matchů a nechal to být protože mě to nějak extra nebavilo. Podle ohlasů ale 2. díl vylepšil to co bylo špatně u 1. a bez mikrotransakcí by to mohlo být ještě lepší... joan07 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Březen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 a úplně poslední:)vim že otravuju...co bys mi doporučil ty teď ke koupi nebo co teď hraješ...díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Já momentálně hraju Horizon: Zero Dawn i s DLC Frozen Wild. Jinak pokud se chystáš na PS4 tak určitě exkluzivní tituly jako God of War 3 remasterd a samozřejmě teď co vyjde nový God of War. Killzone stojí za zahrání a samozřejmě kolekce Uncharted a samozřejmě Last of Us. Jinak nový Assassinss je dobrý, Tomb Rider oba díly, ale bylo by toho hodně. Mrkni sám a vyber si, každý má trošku jiný vkus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joan07 Odesláno Březen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 no horizon jsem měl kdysi bez datadisku ale asi po pár hodinách mě to přestalo bavit,jako grafika úžasná ale nějak mě to nechytlo i když to má řadu ocenění...nebo sem to měl hrát spíš na hard kdo ví:)no tak uvidim buď půjdu do toho battlefrontu nebo si dám repete toho horizonu,třeba mě to po pár měsích zrovna nakopne...a asi bych neměl číst recenze,zrovna u toho horizonu psali že to vlastně dohraješ jednou a pak ta replayabilita nic moc i když tomu dali ng plus...no uvidim,každopádně díky ti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 17, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2018 Nemáš zač no já Horizon začal hned na hard a někdy mám chuť roztřískat ovladač a všechno joan07 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2018 MH:W šlape na PS4 Pro mnohem lépe, hned ze startu máš 3 řežimy a to buďto zaměření na Rozlišení 4K HDR nebo Grafický režim který má propracovější detaily a v poslední řadě Výkon (kde ziskáš větší fps), co se týče plynulosti tak šlape hra standartně v 30 fps, když zapneš režim výkon pohybuje se to kolem 40 fps (stabilně) žádně sekaní, trhaní dočítaní textur a podobně jsem u hry neevidoval, ba naopak hra je krásně zpracovaná , přijemná změna od repetitavnosti stříleček. Jen to trvá než jsi člověk zvykne na ten engine, prostředí hry, rozhraní menu a mechaniku hry, je to uplně něco jiného než jsi zvyklý.. hra tě až tolik nevede za ruku a musíš jsi umět poradit, není to pro každého a prvních 20 hodin se budeš trochu trápit avšak s užasem ve tváři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.