Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster hunter world

joan07

Recommended Posts

díky za info,tak na to asik kašlu a jestli se můžu zeptat na názor na Star wars battlefront 2ku,sice psali že to teď budou v březnu celý překopávat,mikrotransakce už zastavili a navíc je ve slevě,koukal jsem na gameplay a vypadá to docela dobře na vyblbnutí:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Nevím nehrál jsem. 1. díl jsem odehrál pár matchů a nechal to být protože mě to nějak extra nebavilo. Podle ohlasů ale 2. díl vylepšil to co bylo špatně u 1. a bez mikrotransakcí by to mohlo být ještě lepší...

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Já momentálně hraju Horizon: Zero Dawn i s DLC Frozen Wild. Jinak pokud se chystáš na PS4 tak určitě exkluzivní tituly jako God of War 3 remasterd a samozřejmě teď co vyjde nový God of War. Killzone stojí za zahrání a samozřejmě kolekce Uncharted a samozřejmě Last of Us. Jinak nový Assassinss je dobrý, Tomb Rider oba díly, ale bylo by toho hodně. Mrkni sám a vyber si, každý má trošku jiný vkus.

Odkaz ke komentáři

no horizon jsem měl kdysi bez datadisku ale asi po pár hodinách mě to přestalo bavit,jako grafika úžasná ale nějak mě to nechytlo i když to má řadu ocenění...nebo sem to měl hrát spíš na hard kdo ví:)no tak uvidim buď půjdu do toho battlefrontu nebo si dám repete toho horizonu,třeba mě to po pár měsích zrovna nakopne...a asi bych neměl číst recenze,zrovna u toho horizonu psali že to vlastně dohraješ jednou a pak ta replayabilita nic moc i když tomu dali ng plus...no uvidim,každopádně díky ti:)

Odkaz ke komentáři

MH:W šlape na PS4 Pro mnohem lépe,  hned ze startu máš 3 řežimy a to buďto zaměření na Rozlišení 4K HDR nebo Grafický režim který má propracovější detaily a v poslední řadě Výkon (kde ziskáš větší fps), co se týče plynulosti tak šlape hra standartně v 30 fps, když zapneš režim výkon pohybuje se to kolem 40 fps (stabilně) žádně sekaní,  trhaní dočítaní textur a podobně jsem u hry neevidoval, ba naopak hra je krásně zpracovaná , přijemná změna od repetitavnosti stříleček.

Jen to trvá než jsi člověk zvykne na ten engine, prostředí hry, rozhraní menu a mechaniku hry, je to uplně něco jiného než jsi zvyklý.. hra tě až tolik nevede za ruku a musíš jsi umět poradit, není to pro každého a prvních 20 hodin se budeš trochu trápit avšak s užasem ve tváři.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu