Grymaz Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 Zdravim, je tady nekdo, kdo by mi mohl vycistit xbox360? Optimalni by bylo Sumperk a okoli aby se nemuselo posilat postou, ale v to moc neverim, takze jsem smiren i s postou :-) Kdyby se nekdo nasel, prosim SZ. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Březen 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 Pokud není v záruce tak si ho vyčisti sám [emoji6] není to zase až tak složité ho rozdělat a složit zpět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Grymaz Odesláno Březen 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2018 To ja si prave netroufnu a jeste k tomu to neni muj xbox. Tak kdybych ho pak nedal dohromady tak by to byl pruser :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grymaz
Zdravim, je tady nekdo, kdo by mi mohl vycistit xbox360? Optimalni by bylo Sumperk a okoli aby se nemuselo posilat postou, ale v to moc neverim, takze jsem smiren i s postou :-) Kdyby se nekdo nasel, prosim SZ. Dekuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.